Consiliera focoasă a lui Mitulețu-Buică, decorată pentru „realizări de excepție”

Cele mai chinuite alegeri locale din România încă nu s-au încheiat, deși de la ziua votului a trecut o lună întreagă plină de gafe și erori impardonabile comise de echipa președintelui AEP Constantin Mitulețu-Buică (foto centru), și iată că, în loc de sancțiuni sau chiar demiteri, aflăm cu stupoare că s-au dat … sute de recompense: insigne, medalii și premii de excelență, dezvăluie SpotMedia.ro.

Recompensele au fost acordate prin mai multe ordine semnate miercuri de însuși președintele AEP, cu prilejul Zilei Autorității Electorale Permanente, instituită anul trecut pentru data de 29 octombrie.

Mai mult, 372 de angajați ai AEP, cu funcții mai mari sau mai mici, au primit „premiul de excelență și insigna Autorității Electorale Permanente”, tot pentru „realizări de excepție”, conform Ordinului 709 din aceeași dată.

Constantin Mitulețu-Buică nu figurează printre cei premiați de președintele AEP, în schimb, surpriză! Pe această ultimă listă se află, la poziția 129, o vedetă din domeniul… artistic.

Foto: INQUAM/Octav Ganea

Este vorba despre Alina Șleahtițkaia, cunoscută sub numele de scenă Kaiia, care a făcut vâlvă în presa mondenă în urmă cu mai mulți ani, inclusiv printr-un scandal, și care a devenit cunoscută pentru melodia „Crazy love”.

Născută în Ucraina, absolventă de jurnalism și pasionată de acest domeniu, după cum declara într-un interviu acordat în 2013 pentru Ziare.com, Alina Șleahtițkaia s-a angajat în 16 mai 2019 drept consilier chiar la cabinetul președintelui AEP, Constantin Mitulețu-Buică.

Conform declarațiilor de avere și de interese postate pe site-ul AEP, Alina Șleahtițkaia a urcat pas cu pas treptele afirmării în AEP, devenind în foarte scurt timp consultant parlamentar și chiar șef serviciu.

Articolul integral – AICI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here