VIDEO | Întâlnire cu Yogi pe Transfăgărăşan. Ursulețul-dansator, senzație pentru turiști

Un pui de urs a fost filmat pe Transfăgărăşan în timp ce părea că le cerşeşte o îmbrăţişare turiştilor care îl filmau. Nici mama puiului nu s-a arătat agresivă cu turiştii, scrie adevarul.ro.

Un ursuleţ s-a dovedit extrem de simpatic atunci când a fost filmat de un şofer care se oprise pe Transfăgărăşan. Puiul de urs s-a apropiat de turişti, a părut că le face semn să se apropie de el şi apoi că îi invită să îi dea o îmbrăţişare.

„Întâlnire cu Yogi pe Transfăgărăşan” este descrierea care acompaniază inedita filmare. „Atunci când copilul are atâta chef de joacă încât mama îşi pune mâna în cap când îl vede ce face!! Faza asta mi-a adus aminte de copilărie”, a remarcat şi gestul ursoaicei cel care a postat filmarea.

Interesant este că nici măcar ursoaica nu s-a arătat agresivă, deşi puiul ei era destul de aproape de oamenii care se distrau pe seama ursuleţului. În aceeaşi zonă, un alt turist a surprins imagini incredibile cu doi urşi care alergau spre el, după cum scrie bizbrasov.ro.

Cei doi urşi au ieşit în fugă din tunelul care duce spre Cumpăna, Vidraru, moment în care şoferul s-a panicat şi a început să dea în marşarier.  Totuşi unul dintre animale a ajuns maşina alergând, însă nu a atacat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here