VIDEO | Liderul galeriei lui Partizan Belgrad, executat în stradă

Ljubomir Markovic, liderul galeriei echipei de fotbal Partizan Belgrad, a fost executat cu şase focuri de armă pe o stradă din capitala Serbiei, lângă o benzinărie, transmite News.ro. 

Potrivit presei sârbe, asupra lui Ljubomir Markovic au fost trase, vineri seara, şase focuri de armă de către un grup de persoane încă neidentificate, înaintea meciului pe care Partizan urma să-l dispute cu Vojvodina. 

Ljubomir Markovic, supranumit Kica avea 37 de ani şi era unul dintre liderii grupului de ultraşi Alkatraz, condus de Milos Radisavljevic Kimi. 

Ljubomir Markovic a fost unul dintre cei mai prolifici lideri de galerie din Serbia şi o persoană foarte cunoscută poliţiei din Serbia, după scandalurile în care a fost implicat de-a lungul timpului.

Prima dată când Markovic a intrat vizorul oamenilor legii a fost în 2009, când a fost acuzat în cazul morţii unui cetăţean francez, fan al echipei de fotbal din Toulouse, Bruce Taton. Atunci a primit 30 de ani de închisoare, dar sentinţa sa a fost ulterior redusă la 15 ani, fiind eliberat în 2017.

Alte 12 persoane au mai fost atunci condamnate la pedepse cuprinse între 4 şi 14 ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here