Două cranii umane, găsite pe un câmp din Olt

Două cranii umane şi mai multe oase au fost găsite marți dimineață într-un câmp din județul Olt de către lucrători agricoli. Autoritățile au deschis un dosar de urmărire penală pentru omor calificat în acest caz.

Prim-procurorul de pe lângă Parchetul Tribunalului Olt, Anca Anuţa, a confirmat pentru Universul.net că este vorba de rămăşiţele a două cadavre.

„Am fost anunțați în după-amiaza zilei de marți că pe un teren agricol, undeva în apropierea comunei Brâncoveni, satul Mărgheni, a fost găsit un schelet, respectiv un craniu și fragmente osoase. Ne-am deplasat la fața locului și, într-adevăr, în urma cercetării făcute, s-a mai descoperit un alt schelet, de această dată integral. Am continuat cercetările, fiind vorba de două schelete care în urma examinării au rezultat că sunt de natură umană. Am dispus începerea urmăririi penale pentru infracțiunea de omor calificat, respectiv asupra două sau mai multe persoane”, a spus procurorul.

Anchetatorii au ridicat fragmentele osoase, care au fost înaintate Institutului de Medicină legală în vederea realizării unei expertize genetice pentru stabilirea profilului ADN și a unei expertize antropologice care va stabili, printre altele, și vârsta victimelor.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here