VIDEO | Managerul Spitalului Beiuș, chef de pomină cu angajații, în plină pandemie. Petrecerea a fost oprită de poliție

Sursa: Pexels

Managerul Spitalului Beiuș, Claudiu Lupău a organizat în seara zilei de sâmbătă, 8 ianuarie, o petrecere la care și-a invitat toți colegii, ignorând măsurile impuse în contextul pandemiei de coronavirus, potrivit eBihoreanul.

”(…) Am zis să profit de cei 48 de ani pe care-i voi împlini în 6 ianuarie și să vă adun pe toți pentru o seară/noapte altfel(…)”, este o parte din invitația pe care managerul le-ar fi trimis-o tuturor pe un grup pe WhatsApp.

De asemenea, managerul ar fi anunțat că, pentru cei care își doresc să petreacă până dimineața, a rezervat și camere la pensiunea unde a avut loc petrecerea.

După ce jurnaliștii de la Bihoreanul s-au deplasat la fața locului și au alertat poliția, oamenii legii au ajuns la locul faptei în circa 40 de minute. Claudiu Lupău a susținut că nu este vorba de o petrecere, ci de un team building.

„Nu sărbătorim nicio zi a mea, sărbătorim, sărbătorim… Nu sărbătorim. Ne-am adunat să fim împreună să ne debarasăm de anul trecut, care a fost un an criminal și dificil zona Beiușului în special, să ne unim forțele și să ne cunoaștem mulți dintre noi între noi pentru că sunt medici noi veniți în spital”, explica managerul, potrivit sursei citate.

Claudiu Lupău a fost sancționat cu 3.000 de lei, iar patronul pensiunii cu 5.000 de lei.

Ambele sancţiuni au fost dispuse pentru „nerespectarea interdicţiilor (…) de a organiza mitinguri, demonstraţii, procesiuni, concerte sau alte tipuri de întruniri, în spaţii deschise, ori întruniri de natura activităţilor culturale, ştiinţifice, artistice, religioase, sportive sau de divertisment, în spaţii închise”, după cum a comunicat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, comisarul şef Alina Fărcuţa, potrivit sursei citate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here