VIDEO | Nouă gafă a lui Ciolacu: A confundat corpul diplomatic cu corpul didactic

captură video

Marcel Ciolacu, președintele Camerei Deputaților și noul șef al PSD, pare că s-a molipsit de la predecesoarea sa din fruntea partidul. În cuvântul de deschidere al ședinței solemne a Parlamentului dedicată Zilei Naționale, Ciolacu a spus „corpul didactic” în loc să spună „corpul diplomatic”.

„Stimați reprezentanți ai corpului didactic și oaspeți străini” a spus Marcel Ciolacu, fără nicio clipă de ezitare.

sursa: Camera Deputaților

Marcel Ciolacu, în primul discurs în calitate de șef al PSD, după deja infamul CEx din miez de noapte, a făcut mai mult mai multe gafe.

„Este pentru prima oară când eu am participat la un CEx în care toţi liderii şi-au spus opinia. Aşa a fost condusă şedinţa de doamna Viorica Dăncilă, să audă părerea la absolut toată lumea. Un CEx matur, în care au fost discuţii pe fond, nu pe formă. Cu toţii ne-am asumat multiplele greşeli pe care le-am făcut şi am ajuns la concluzia că trebuie o resetare a partidului şi nu făcut un măcel sau – cum se aştepta ca până acum – să pice capete. De fapt şi de drept, nu a picat niciun capăt astăzi şi, iar o premieră pentru PSD, fostul lider se regăseşte în echipa partidului ca şi preşedinte la doamne. Acolo unde doamna Dăncilă a fost preşedinte” a spus Marcel Ciolacu pe 27 noiembrie, puțin după miezul nopții.

Dăncilă: Se doreşte resetarea Partidului. Mi-am dat demisia

Viorica Dăncilă demisionează de la șefia PSD după 5 ore de CEx cu năbădăi. Puterea ajunge în mâinile lui Marcel Ciolacu.

Publicată de Epoch Times Romania pe Marţi, 26 noiembrie 2019

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here