VIDEO | O familie întreagă, formată din patru spanioli, și-a găsit sfârșitul pe o șosea din România

Patru membri ai unei familii din Gran Canaria (Spania), care se afla în vacanţă în România, au murit într-un grav accident de circulaţie, informează El Mundo.

Soții Pepe Rodríguez și María del Carmen Rodríguez, alături de fiicele lor, Alicia și Cristina, veniseră în România din insula Gran Canaria.

Părinții și fiica lor cea mare, în vârstă de 21 de ani, au murit în accidentul petrecut pe 4 decembrie, pe DN1, între Sibiu și Brașov, la Hula Bradului. Fiica cea mică, în vârstă de 15 ani, inițial în comă, după accident, a murit în cele din urmă, după cum a confirmat Canarias 7.

Se pare că soții Rodriguez au călătorit în România împreună cu minora (Cristina) pentru a-și vizita cealaltă fată care studia în cadrul unui program Erasmus.

Prorectorul Universității din Las Palmas de Gran Canaria (ULPGC), Jin Taira, a venit în România pentru a fi alături de alți colegi din Insulele Canare ai tinerei decedate. Tinerii învață și ei în cadrul programului Erasmus, și sunt „în stare de șoc” după aflarea veștii, a comentat pentru Canarias 7,  Jin Taira. „Este o tragedie teribilă”, a comentat el într-o conversație telefonică.

Potrivit presei române, accidentul a fost provocat de un șofer care a încercat să depășească autovehiculul în care se deplasa familia pe un tronson de drum pe care era interzisă depășirea. Potrivit acelorași surse, părinții au murit pe loc, în timp ce fiica cea mare a decedat în ambulanță, în drum spre spital. Fiica cea mică – care a fost grav rănită inițial – a murit marți seară, informează și canarias7.es.

Din câte se pare, a explicat Jin Taira, părinții și sora mai mică profitaseră de câteva zile de vacanță pentru a-și vizita fiica, în România.

În România, în aceeași reședință în care stătea tânăra decedată, sunt cazați mai mulți studenți la medicină, din Gran Canaria.

Rudele tinerei decedate s-au deplasat și ei în România.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here