VIDEO | Opt persoane reținute după răzmerița de la Săcele. ”Tentativă de omor,” printre capetele de acuzare

Opt persoane au fost reţinute în urma scandalului de la Săcele, în urma căruia şase oameni au necesitat îngrijiri medicale, dar audierile continuă, fiind deschis dosar penal pentru „tentativă la omor”, „încăierare” şi „tulburarea ordinii şi liniştii publice”, transmite News.ro

”Până în acest moment, în urma probatoriului administrat în cauză, 8 persoane au fost reţinute şi introduse în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Covasna”, anunţă IPJ Braşov.

În cauză, s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „tentativă la omor”, „încăierare” şi „tulburarea ordinii şi liniştii publice”, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov.

Se efectuează cercetări şi audieri în continuare, ancheta fiind în curs de desfăşurare.

Poliţiştii şi jandarmii din Braşov au intervenit, duminică, în municipiul Săcele, unde s-a iscat un conflict între mai multe persoane. Oamenii legii fac cercetări pentru a vedea de la ce a pornit scandalul, iar 18 persoane au fost duse la Poliţie pentru audieri. Şase persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale în urma scandalului.

În urma conflictului, şase persoane au primit îngrijiri medicale la faţa locului, iar o persoană a fost transportată la spital, refuzând internarea. 

Unul dintre poliţiştii aflaţi la faţa locului a folosit armamentul din dotare, trăgând două focuri în plan vertical. 

Cercetările se desfăşoară sub coordonarea unităţii de parchet competente, urmând ca la finalizarea acestora să fie propusă soluţie legală, transmite News.ro.

„Cercetările continuă în cauză pentru lămurirea tuturor împrejurărilor de fapt și în vederea stabilirii răspunderii judiciare, urmând ca la finalizarea acestora să fie propusă soluție legală prin unitatea de parchet competentă”, a spus purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov, Nadia Olaru.

Surse locale declară să bătaia între mai multe persoane a pornit după ce cei implicați au consumat alcool.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here