VIDEO | Primar liberal, amendat după o petrecere cu 200 de persoane. Mascații au spart cheful

Un primar liberal a primit o amendă de 1.500 de lei. Este vorba despre Constantin Drăgoescu, primarul comunei Fărcășești din județul Gorj, care și-a sărbătorit victoria la alegerile locale cu o petrecere la un restaurant din Bîlteni, eveniment la care au participat aproximativ 200 de persoane. Mascații au spart petrecerea primarului, relatează TV Sud.

Când era în toi, cheful a fost a fost întreruptă de forțele de ordine. Primarul liberal a fost amendat cu 1.500 de lei pentru că nu a respectat regulile impuse în pandemia de coronavirus.

„La data de 2 octombrie a.c., polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au luat măsura sancționării contravenționale față de un bărbat, de 46 de ani, din comuna Fărcășești, potrivit Legii nr.55/2020, privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.”, a transmis IPJ Gorj.

Autoritățile atrag atenția oamenilor să respecte regulile impuse în starea de alertă pentru că pericolul de răspândire a noului coronavirus este unul uriaș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here