VIDEO | Răfuială între Ciutacu și Cumpănașu. „Nu eu am candidat la președinție și le-am trimis penisul femeilor, prietene”

Simona Cumpănașu sare în apărarea soțului ei, Alexandru Cumpănașu, în urma scandalului de luni seara de la România TV.

Simona Cumpănașu susține că „pentru noi, ca familie, Alexandru Cumpănașu rămâne același bărbat curajos și tată dedicat, de care suntem mândri”.

„Contrar spuselor realizatorului emisiunii, niciun act normativ in vigoare nu diferențiază dreptul la demnitate, intimitate și viața privată a unei persoane. În fața legii suntem cu toții egali în drepturi și obligații, cu atât mai mult cu cât soțul meu, Alexandru Cumpănașu, nu ocupă o demnitate publică. Această mascaradă televizată pe care o difuzați de peste trei săptămâni încalcă flagrant prezumția de nevinovăție, aducând grave prejudicii familiei noastre prin încălcarea a numeroase drepturi și lipsa de obiectivitate în prezentarea informațiilor. Mizeriile la care sunt expusă sunt pompos construite prin distorsionarea faptelor și prezentarea unor informații fără efectuarea unor minime verificări. Prin urmare, domnule Ciutacu, nu soțul meu mă expune unor mizerii, ci dumneavoastră împreună cu postul de televiziune pentru care lucrați, încălcându-ne drepturile cu buna știință! Pentru noi, ca familie, Alexandru Cumpănașu rămâne același bărbat curajos și tată dedicat, de care suntem mândri! Viața noastră privată ne aparține doar nouă!”, a spus Simona Cumpănașu pe Facebook.

Luni seara, Victor Ciutacu și Alexandru Cumpănașu s-au contrat agresiv în direct, acuzându-se reciproc de infidelități și că au încasat șpăgi.

Schimbul de replici

Alexandru Cumpănașu: Viața mea privată vă privește foarte mult. M-am săturat să faceți voi acuma rating pe seama mea la infinit. Totuși, sunt niște limite. Va ajut de un an jumate, de când cu Alexandra. Ce nu înțeleg eu e că viață mea privată nu te interesează, dar vorbești de organele mele genitale, înțeleg că te-ai exprimat tu cu gurița ta…

Victor Ciutacu: Dacă vrei să ne întoarcem la subiectul acesta intru la fotografii în telefonul meu și îți arăt în direct… pe al tău nu pe al meu.

Alexandru Cumpănașu: Care era relevanța?

Victor Ciutacu: Dragul meu, nu eu am candidat la președinție și le-am trimis penisul femeilor, prietene.

Victor Ciutacu: Ne întoarcem la subiect sau nu?

Alexandru Cumpănașu: Ne întoarcem la subiect cum? Cu toate târâturile astea în direct?

Victor Ciutacu: Întrebare directă! Ai luat 40.000 de euro la plic în campania electorală, în Italia?

Alexandru Cumpănașu: Mergem pe bârfe? Ai luat 20.000 de euro o șpagă de la nu știu ce privatizare?

Victor Ciutacu: I-auzi, mă! Hai că ne întâlnim în instanța de judecată. Ești primul care spune treaba asta. Bătrâne, eu nu te-am sunat să ne punem poalele în cap.

Victor Ciutacu: Ai un răspuns corect la vreo întrebare?

Alexandru Cumpănașu: Tu nu ai nicio informație concretă.

Victor Ciutacu: Ba da, am o plângere penală că ai luat 40.000 de euro la plic.

Alexandru Cumpănașu: E o femeie care face videochat și care a fugit din țară.

Victor Ciutacu: Și ce dacă a făcut videochat, tu ai făcut mai videochat decât ea când ai trimis penisul unei femei măritate. Las-o naibii de treabă.

Alexandru Cumpănașu: Eu nu mă iau de amantele tale. Adică cine te crezi tu?

Victor Ciutacu: Băi, ai fost vreodată la curve cu mine că să vorbești de amantele mele? Nu îți e rușine?

Alexandru Cumpănașu: Dae ție nu îți e rușine să vorbești cu mine așa? Da până când?

Victor Ciutacu: Nu mie îmi depune lumea plângeri penale că iau bani la plic, nu eu trimit penisul la femei. Nu îți e rușine?

Victor Ciutacu: Tu ți-ai făcut publică viață privată. Ți-ai expus soția și copiii unor mizerii, de obsedat sexual. Asta ai făcut.

Alexandru Cumpănașu: Ce-ai făcut, mă?

Victor Ciutacu: Scoateți-l, mă, pe asta afară din direct!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here