VIDEO. Moartea misterioasă a unei polițiste care depusese mărturie împotriva fostului ei șef

O polițistă din Rusia a căzut de la fereastră și a murit după ce a depus mărturie împotriva fostului ei șef într-un dosar de extorcare de fonduri, relatează The Moscow Times.

Camerele de supraveghere au surprins trupul ofițerului Ekaterina Mișkina (37 de ani) lângă o clădire de apartamente cu nouă etaje din orașul Habarovsk, care se află la mai mult de 8.000 de kilometri de Moscova.

Nu este clar ce sau pe cine urmărea Mișkina înainte de a plonja de la etajul cinci al blocului. Conform site-ului Dvonosti.ru, aceasta era îmbrăcată cu haine civile.

Ekaterina Mișkina a încercat să urce pe acoperișul clădirii, însă nu a reușit, coborând apoi câteva etaje, potrivit mai multor site-uri rusești de știri.

Surse anonime din cadrul instituțiilor de forță din Rusia au declarat că Mișkina a fost martor într-un dosar penal deschis împotriva fostului ei șef, suspectat că lua bani de la subordonați.

Ea ar fi depus mărturie împotriva fostului ei șef cu ceva timp înaintea morții, potrivit surselor citate.

Site-ul Todaykhv.ru a scris, citând o sursă anonimă apropiată anchetei, că oficialii au găsit un bilet în poșeta femeii în care era notat un set de sarcini-cheie pe care Mișkina trebuia să le îndeplinească „până la un anumit punct”.

„Acest lucru indică faptul că ceea ce s-a întâmplat nu a fost spontan”, a spus sursa citată.

Cazul decesului polițistei de 37 de ani vine după ce cel puțin cinci medici din Rusia au căzut de la înălțime în această primăvară, în timpul crizei COVID-19, la fel cum s-a întâmplat cu doi tineri jurnaliști în 2018 și 2019.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here