VIDEO | Șoșoacă, aventuri anti-mască la Cotroceni. „Am continuat să mă uit puternic în ochii președintelui”

Senatoarea AUR Diana Șoșoacă a relatat, luni seara, într-un live pe Facebook cum și-a dat jos masca în fața președintelui Iohannis, la consultările de la Cotroceni, susținând că „am continuat să mă uit puternic în ochii președintelui”. Ea a mai anunțat că le face plângeri penale consilierilor din Administrația Prezidențială și ofițerilor SPP care au „obligat-o” sa își pună masca pe gură.

Am continuat să mă uit puternic în ochii președintelui, s-a ridicat in picioare, ne-am ridicat și noi. (…) În acel moment mi-am luat masca de la gură și am pus-o jos pe masă, rămânând fără mască în fața președintelui României. S-a uitat la mine, ne-am uitat la dânsul, ne-am salutat, «la revedere domnule președinte». De acolo am ieșit fără nicio mască, SPP-ul înlemnit, m-a rugat să-mi pun masca, le-am spus ca am drepturi în această țară, ca am o adeverință medicală.

Toți albiți, înțepeniți, ne-au condus spre ieșire, unde nimeni nu a mai avut curajul să ne spună nimic. Se uitau la mine înlemniți, nu înțelegeau cum pot să mă plimb fără masca în interiorul Palatului Cotroceni. Pot, pentru că legea îmi permite. Și știu toți că ce s-a adoptat de guvern este ilegal.

Eu, Diana Iovanovici Șoșoacă, în timpul discuției cu domnul președinte mi-am dat jos masca de la gură pentru că este dreptul meu la aer, la respirat. Este dreptul meu!

Cei care mai îndrăznesc să mai jignească, vă blochez și vă șterg mesajele. Astăzi am transmis din partea poporului român un mesaj: trebuie dată masca jos!

Voi formula o plângere penala împotriva consilierilor și celor de la SPP care m-au obligat să îmi pun masca chiar și pe gură”, a declarat Șoșoacă, luni noapte, într-un live pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here