VIDEO | Un bărbat a ameninţat şi a agresat mai mulţi copii pe un teren de sport din Drobeta Turnu Severin.

Un bărbat a intrat pe un teren de sport din Drobeta Turnu Severin, unde mai mulţi copii se jucau şi i-a îmbrâncit, i-a ameninţat şi i-a înjurat pentru că nu i-ar fi lăsat pe copiii săi să se joace cu mingea de fotbal. Poliţiştii au întocmit dosar penal pe numele agresorului.

Imagini video au fost postate pe Facebook, cu un bărbat care intră pe un teren de sport din Drobeta Turnu Severin, unde mai mulţi copii de circa 14-15 ani se joacă. Bărbatul îi ameninţă, îi înjură şi chiar îi îmbrânceşte pe copii, informează News.ro.  

Potrivit martorilor, agresorul era nemulţumit că băieţii de pe terenul de sport nu i-ar fi lăsat şi pe copiii lui să se joace cu mingea de fotbal şi a încercat, astfel, să facă dreptate. De asemenea, în filmare, adultul se plânge că minorii au avut un limbaj neadecvat faţă de persoanele vârstnice. Unii martori ai scenei susţin că minorii agresaţi ar fi copii-probleme şi chiar că ar fi avut asupra lor un cuţit.   Poliţiştii s-au autosesizat, după apariţia imaginilor în spaţiul public, iar pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar penal pentru infracţiunile de tulburarea ordinii şi liniştii publice şi lovire şi alte violenţe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here