VIDEO | Un profesor universitar din Iași a snopit în bătaie un muncitor care lucra pe stradă

Un profesor universitar din Iași a snopit în bătaie un muncitor care lucra pe stradă. Șocați de violența loviturilor primite de la cadrul didactic care în tinerețe a fost jucător de rugby, martorii au sunat la 112.

Profesorul universitar Florin Murariu a fost filmat în timp ce lovește violent un muncitor, pe trotuarul din fața casei pe care cadrul universitar o deține în zona Copou din Iași. Deranjat de zgomotul utilajelor de la un șantier în apropiere, lector dr. Florin Murariu s-a năpustit asupra bărbatului în vârstă de peste 50 de ani, pe care l-a pus la pământ dintr-o singură lovitură.

Înjurând și în același timp filmând și el, profesorul îl lovește apoi de nenumărate ori, violent, pe bărbatul care încearcă să riposteze, fără vlagă.

În momentul în care utilajul trecea pe drumul public din dreptul casei sale, lector dr. Florin Murariu s-a năpustit cu telefonul asupra unuia dintre muncitori, fiind deranjat de zgomotul mașinii. În timp ce filma cu telefonul, profesorul, fost rugbist de performanță, l-a luat la palme și la pumni pe muncitorul care era mult mai firav decât el.

Pentru că conflictul verbal s-a transformat într-o adevărată bătaie cu pumni în stradă, martorii au sunat repede la 112, iar la scurtă vreme și-a făcut apariția în zona Toma Cozma și un echipaj din cadrul IPJ Iași, care a aplanat imediat conictul și a deschis un dosar penal, scrie BZI.

A fost deschis un dosar penal pentru lovire și alte violențe, iar în cauză se fac cercetări pentru stabilirea întregii situații de fapt.„, a declarat Anca Vîjiac, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Iași.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here