Vîlceanu: Dacă Florin Cîţu consideră că trebuie să îşi dea demisia, şi-o va da

Foto: Inquam Photos / Ilona Andrei

Secretarul general al PNL, Dan Vîlceanu a declarat, vineri, că dacă în urma discuţiilor din partid privind convocarea unui Congres, Florin Cîţu consideră că trebuie să îşi dea demisia, şi-o va da. ”Nu am primit nicio solicitare de convocare a unui Birou Executiv, astăzi, eu am văzut numai ştiri pe surse, nu am văzut nicio declaraţie oficială”, a spus el, confirmând că i s-a cerut lui Florin Cîţu să facă un pas în spate, transmite News.ro.

”Da, v-am spus, am avut o discuţie în care asta i s-a cerut, în caz contrar, urmând a fi demarată o procedură. Preşedintele PNL a spus, ok, oamenii au spus partea voastră de adevăr, trebui să afle şi partea mea de adevăr”, a afirmat Vâlceanu, întrebat dacă i s-a cerut lui Florin Cîţu să facă un pas în spate, în discuţia de joi seară, el precizând că liderul PNL a cerut o explicaţie, să îi spună care ar fi nemulţumirile, iar aceştia i-au reproşat că nu a început programul Anghel Saligny.

”Evident că, dacă în urma discuţiilor, Florin Cîţu consideră că trebuie să îşi dea demisia, o va face”, a spus Dan Vîlceanu, la sediul PNL, precizând că în calitate de secretar general al PNL va pune în aplicare toate solicitările statutare.

”Şi eu pot să cer demiterea publică a oricărui alt coleg, asta nu înseamnă că acel coleg trebuie să îşi dea demisia”, a afirmat Vîlceanu.

”Eu am văzut numai ştiri pe surse, nu am văzut nicio declaraţie oficială. (..) Eu sunt secretar general al PNL, nu discut pe comunicate de presă, pe ştiri pe surse, eu discut pe documente oficiale”, a arătat Vâlceanu.

Dan Vîlceanu a precizat că în momentul în care va primi ceva oficial, va spune. ”Este o situaţie specială”, a mai arătat el. ”Anul trecut noi am avut o procedură statutară, am avut un Conrges, cu 5.000 de membri, alegeri în filiale Acum e o situaţie specială (..) Nu am primit nicio solicitare de convocare a unui Birou Executiv, astăzi”, a mai explicat Vîlceanu.

Motivele lui Putin, fantomele Rusiei, finalul de care s-a izbit Kremlinul prin războiul din Ucraina

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here