Violeta Alexandru: Băncile au făcut plăţile pensiilor. Ultimele plăţi, luni

Sursa foto: Inquam Photos/Octav Ganea

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a anunţat, sâmbătă seară, că băncile au făcut plăţile pensiilor, iar ultimele plăţi se vor face luni în timp ce Poşta a livrat deja aproape de jumătate din pensiile la domiciliu, transmitte News.ro.

”Băncile au făcut plăţile pensiilor. Ultimele plăţi se fac luni. S-a putut, deci, face plata imediat, nu după 2 zile. Da, am ţinut să se facă plăţile cât mai repede după această perioadă de sărbători. Mă bucur că am atins obiectivul de a începe plăţile până în acest week-end. Puteam să mă rezum la comunicări seci gen: nu avem ce face, au fost multe zile libere. Dar, îmi pasă. Le mulţumesc mult pensionarilor care mi-au confirmat acest lucru”, a scris, sâmbătă seară, pe Facebook, Violeta Alexandru.

Potrivit acesteia, Poşta a livrat deja aproape de jumătate din pensiile la domiciliu.

”Se lucrează şi la acest sfârşit de săptămână. Până la jumătatea săptămânii viitoare, se acoperă toate adresele, dacă persoanele sunt la domiciliu”, a mai anunţat ministrul Muncii.
Aceasta îşi încheie postarea cu mesajl: ”Respectul meu pentru pensionari se vede prin fapte. Mai puţine vorbe şi mai multă treabă. Se poate! Închei o zi în care am mişcat lucrurile. Puţin dar eficient”.

La finalul postării, Violeta Alexandru a pus hastg-urile #onouaechipalaPostaRomana
#onouaechipalaCasaNationalaPensii.

Compania Naţională Poşta Română a anunţat luni că, în această lună, distribuirea pensiilor se va decala din cauză că banii pentru drepturile sociale ajung în conturile Poştei Române, începând cu 7 ianuarie, „aşa cum se întâmplă la fiecare început de an”, iar pensionarii îşi vor primi drepturile băneşti între 10-20 ianuarie.

Premierul Ludovic Orban a anunţat, luni seară, că pensiile vor fi plătite, chiar dacă va exista o întârziere de 3-4 zile, cauzată de zilele libere.

Foto: INQUAM/Octav Ganea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here