Viorel Cataramă, cunoscut pentru discursul său în care neagă sau minimizează impactul COVID, a fost cooptat în Pro România, scrie Newsweek România

Viorel Cataramă candidează de pe primul loc la Senat în Bihor din partea Pro România. Cataramă deține o fabrică de mobilă în municipiul Beiuș. El și-a făcut și primele materiale electorale și a ales sloganul „alege libertatea”.

În Declarația sa de avere, Cataramă menționează trei apartamente și două case de locuit. Cea mai mare, în suprafață de 1.246 de metri pătrați, este o donație.

Cataramă a trecut și un cavou care are 21 metri pătrați, realizat în 1997. Întrebat de ce l-a trecut în declarația de avere, Cataramă a spus că valoarea lui depășește 5.000 de euro.

Întrebat de ce l-a trecut în declarația de avere, Cataramă a spus că valoarea lui depășește 5.000 de euro.

Cataramă are 56 de tablouri în valoare de 2 milioane de euro, statui evaluate la 300 de mii, ceasuri de 350 de mii euro și vase decorative de 100.000 euro. Numai butonii de la cămașă și verigheta l-au costat 10.000 euro.

În cel mai bănos cont are doar 115 mii de franci francezi.

CNASAS a anunțat că deși nu a fost informator al Securității, Viorel Cataramă, a fost ”sursă” și avea trei nume conspirative, Viorel”, „W” și „Voicu”.

Declarațiile lui Cataramă:

„Intenţionez să mă infectez voluntar cu COVID-19 pentru a demonstra că:

Injectaţi cu frică, am acceptat mult prea uşor atât pierderea drepturilor noastre fundamentale, cât şi prăbuşirea economiei româneşti; experimentul funcţionează, pe viitor nu va mai fi nicio problemă să ne pierdem libertăţile atât de greu câştigate!”

„Nu contest existenţa virusului, contest rezultatele care tot ni se bagă cu pumnul în gură. Nu e atât de primejdios pe cât se spune. Nu e de natură să falimenteze România şi să genereze milioane de români nenorociţi, morţi de foame, fără acces la sănătate şi învăţământ”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here