Viorica Dăncilă, rugată din nou să vorbească în engleză. Cum a ieșit din încurcătură

Sursa foto: Inquam Photos/Octav Ganea

Candidatul PSD la alegerile prezidenţiale, Viorica Dăncilă, nu a dorit să răspundă în limba engleză unei întrebări adresate în această limbă. „Ne adresăm românilor. (…) Avem datoria ca în România să fim mândri de limba noastră. Voi răspunde şi în engleză, dar avem o dezbatere şi toţi trebuia să audă răspunsurile. Credeţi-mă că aş fi putut să vă răspund şi în engleză”, a replicat fostul premier.

Viorica Dăncilă a fost întrebată, în conferinţa de presă de marţi seară, în limba engleză despre programul de vize, moment în care ea a început să răspundă în limba română. Atunci i s-a cerut să răspundă în engleză.

„Ne adresăm românilor. Merkel în toate deplasările cu şefii de guvern vorbeşte în geermană, să nu ducem o dezbatere în derizoriu”, a spus Dăncilă.

Ea a susţinut că putea să răspundă şi în engleză.

„Avem datoria ca în România să fim mândri de limba noastră. Voi răspunde şi în engleză, dar avem o dezbatere şi toţi trebuia să audă răspunsurile. Credeţi-mă că aş fi putut să vă răspund şi în engleză”, a afirmat Dăncilă.

4 COMENTARII

  1. Sigur ca poate! Dar engleza ei este mai speciala si este compusa din permutari de „n” luate cate „k” a doua litere:”h” si „e”. De exemplu he heee, he hehe hehe, heee hehe, and so on…. Imbecila dracului!!!!

    • cat de imbecil poate fi un roman care cere conditatului la presidentia tarii sa-i raspunda in engleza?
      Numeste-mi un presedinte european, car ela intruniri oficiale vorbeste o aslta limba decat cea materna!?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here