Sursa foto: Inquam Photos

Zeci de mii de români au sărbători Revelionul în centrele marilor orașe, unde au fost organizate spectacole și focuri de artificii. La Craiova, 20.000 de oameni au asistat la spectaculosul foc de artificii din centru, în timp ce la Constanța 10.000 de localnici și turiști s-au strâns în Piața Ovidiu. Peste 20.000 de oameni au participat în noaptea de Revelion la spectacolele și focul de artificii din centrul Craiovei, potrivit Mediafax.

Timp de cinci ore, oamenii au cântat și au dansat alături de artiști renumiți care au concertat în Bănie. Antonia a fost cea care le-a urat craiovenilor „La mulți ani!” la cumpăna dintre ani. Oamenii așteaptă ca 2020 să fie mai bun ca anul care s-a încheiat. „Așteptăm să fie un an mai bun, să fim sănătoși și să fie bine la toată lumea”, a declarat una dintre craiovencele care a ales să petreacă în centrul orașului.

„Sănătate și să fim fericiți și mai buni”, a spus o altă femeie. Timp de 15 minute, cerul Băniei a fost brăzdat de focuri de artificii. La Constanța, peste 10.000 de oameni s-au strîns în Piața Ovidiu din centrul vechi al orașului. Petrecerea a început la ora 22.00 cu concertele lui Ștefan Banică, Andra și Voltaj. La miezul nopții, un spectaculos foc de artificii i-a încântat pe constănțeni și pe turiștii care au ales să își petreacă Revelionul la malul mării.

Și în Iași, mii de locuitori au petrecut noaptea dintre ani în fața Palatului Culturii din oraș. La miezul nopții pe scenă a urcat Ovidiu Lipan Țăndărică, iar focul de artificii a durat aproximativ 10 minute.

Zeci de mii de români au întâmpinat Anul Nou și la București, în fața Parlamentului, la un concert pe ritmuri disco din anii 80-90. Trupe celebre precum Vunk și O-Zone, legende ale muzicii: Cristi Minculescu și rapperul american Turbo B, fost solist al trupei Snap, au cântat cinci ore pentru public. Finalul a fost grandios, cu un foc de artificii care a durat 15 minute.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here