Zeci de polițiști din Ploieşti, scutiţi medical de alergatul hoţilor

Inquam Photos / Virgil Simonescu

Zeci de poliţişti locali din Ploieşti, majoritatea de la Ordine Publică,  au prezentat scutiri eliberate de medici, ca urmare a unor afecţiuni de care ei suferă. Astfel, unii dintre ei nu ar avea voie să patruleze când plouă, să conducă autovehicule sau să poarte armă. Astfel în zonă s-au înmulţit cazurile de vandalism stradal, mai cu seamă pe timpul nopţii.

Primarul Andrei Volosevici a anunţat marţi, 4 mai, în timpul unei conferinţe de presă, că din totalul de 102 poliţişti locali de la Ordine Publică, 10 pot lucra doar la schimbul 1, din cauză că ar suferi de diverse afecţiuni, în special hipertensiune. 

CAS va dispune o verificare a acestor documente medicale. Edilul spune că a transmis o adresă la CAS prin care a solicitat o reverificare a documentelor medicale care „stau la baza deciziilor cel puţin ciudate şi a unor încadrări ciudate”, conform ziarului Incomod.

Directorul Poliţiei Locale Ploieşti, Adrian Vaida, a precizat că, din punct de vedere legal, este nevoit să modifice fişa postului fiecărui salariat care are probleme medicale, astfel încât acesta să fie scutit de la activităţile interzise de medici. 

1 COMENTARIU

  1. Medici care ,probabil au nevoie si ei de „mici facilitati”,altfel cum sa dai atatea scutiri medicale dintr-un condei?Sa nu uitam ca politia locala a avut rang foarte inalt in vremea pesedeilor,adica a hotilor de la bugetul tarii..

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here