Alarmă falsă. Amenințare cu bombă la Aeroportul „Henri Coandă”

Sursa: Pixabay

O echipă pirotehnică din cadrul Serviciului Român de Informaţii face verificări vineri după ce o persoană a anunţat că la bordul unei aeronave care urma să decoleze de pe Aeroportul „Henri Coandă” a fost plasată o bombă. Pasagerii au fost debarcaţi, transmite News.ro.

ACTUALIZARE

„Verificările efectuate de către instituţiile abilitate ale statului s-au încheiat şi s-a constatat că ameninţarea cu bombă a fost falsă.
Pasagerii urmează a fi îmbarcaţi iar aeronava Lufthansa, cu destinaţia Munchen, va decola în cel mai scurt timp”, a anunţat Compania Naţională de Aeroporturi Bucureşti.

ȘTIREA INIȚIALĂ

„În această dimineaţă, în jurul orei 06.00, Secţia Regională de Poliţie Transporturi Bucureşti – Serviciul Poliţie Transporturi Aeriene a fost sesizat prin SNUAU 112 cu privire la faptul că,un avion care urma să decoleze de pe aeroportul Henri Coandă Bucureşti va exploda. S-a instituit o celulă de criză formată din specialişti din cadrul Serviciului Român de Informatii şi poliţiştii de la Transporturi Aeriene şi Frontieră”, anunţă IGPR.
În prezent, toţi pasagerii din aeronavă sunt debarcaţi şi verificaţi, precum şi bagajele acestora, de către o echipă pirotehnică din cadrul Serviciului Român de Informaţii.
Avionul urma să ajungă la Munchen.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here