20 de imigranți ascunși în cutii de lemn, găsiți într-o utilitară care voia să iasă din România

Polițiștii de la Vama Nădlac au făcut o descoperire șocantă. Într-o autoutilitară condusă de un român au fost găsiți 20 de imigranți ilegali din Iran, Afganistan, Irak, Somalia și India.

În data de 25.10.2019, în jurul orei 22.10, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac I – Nagylak, judeţul Arad, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, pe sensul de ieşire din ţară, un cetățean român, în calitate de şofer al unei autoutilitare marca Renault Master, înmatriculată în România. Conform documentelor de însoţire, acesta transporta paleți din România, cu destinaţia Austria.

În urma analizei de risc specifice, poliţiştii de frontieră au procedat la efectuarea controlului amănunţit al mijlocului de transport. Astfel, în interiorul acestuia au fost descoperite ascunse în 6 lăzi din placaj, douăzeci de persoane, transmis Poliția de Frontieră.

Era vorba de 12 bărbaţi, 3 femei și 5 copii, toții adulții având vârste cuprinse între 18 şi 39 de ani, iar minorii  între 15 și 17 ani. În cadrul cercetărilor, poliţiştii de frontieră au stabilit că persoanele intenţionau să ajungă în state din vestul Europei.

Citiți și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here