Alegeri prezidenţiale 2019. Dan Barna: Am votat pentru ca dosarul 10 august să fie finalizat

Foto: Inquam Photos/Octav Ganea

Preşedintele USR, Dan Barna, spune că a votat pentru ca dosarul 10 august să fie finalizat şi pentru ca România să continue direcţia spre Europa, afirmând că doar unul din cei doi candidaţi oferă această speranţă, precizând că este vorba de speranţă şi nu despre o garanţie.

Barna a declarat jurnaliştilor, duminică, la ieşirea din secţia de votare, că el crede că votul este obligatoriu pentru calitatea de cetăţean al României şi îi îndeamnă pe toţi cetăţenii să îşi exercite acest drept.

„Mi-am exprimat votul necesar şi din punctul meu de vedere obligatoriu pentru calitatea de cetăţean al României. Am votat pentru ca dosarul 10 august să fie finalizat, am votat pentru ca România să continue direcţia spre Europa, direcţia spre bunăstare şi direcţia spre un stat civilizat şi un stat modern şi doar unul din cei doi candidaţi oferă această speranţă, nu este o garanţie, este o speranţă. De aceea, îi îndemn pe toţi cetăţenii ca până la finalul acestei zile să iasă şi să voteze pentru că astăzi ştampila aceea mică este forţa pe care o avem noi ca societate, să dăm acel mesaj în care vrem să vorbim despre comunitate şi vrem să vorbim despre oameni şi despre interese particulare”, a afirmat Dan Barna.

El a votat la o secţie din municipiul Sibiu. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here