Alertă: Două plicuri considerate suspecte, la Ambasada Ucrainei de la Bucureşti

Două plicuri considerate suspecte au fost primite la Ambasada Ucrainei de la Bucureşti, autorităţile demarând verificările. Echipele SRI au decis ridicarea acestora în vederea expertizării, anunță News.ro.

ACTUALIZARE: ”Interventia echipelor SRI s-a finalizat. Plicurile au fost ridicate în vederea expertizării. În acest caz se colaborează cu toate instituţiile abilitate”, a mai transmis SRI.

”Echipele SRI s-au deplasat la Ambasada Ucrainei astăzi, în urma unui apel 112, prin care s-a precizat că au fost primite mai multe plicuri suspecte. Pirotehnistii au demarat procedura standard, pentru investigarea acestora”, a transmis SRI.

Instituţia precizează că, în urma controlului pirotehnic, se va stabili dacă va fi nevoie că acestea să fie ridicate şi transportate în siguranţă.

ŞTIREA INIŢIALĂ: ”La data de 6 decembrie 2022, în jurul orei 11.00, poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secţia 1 au fost sesizaţi cu privire la faptul că, la sediul unei ambasade din Sectorul 1, au fost primite două plicuri ce ar avea un conţinut suspect”, a transmis, marţi, Poliţia Capitalei.

Ambasada vizată este cea a Ucrainei la Bucureşti.

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii pentru asigurarea zonei.

”De asemenea, la faţa locului se deplasează echipe pirotehnice pentru efectuarea de verificări specifice”, a mai transmis sursa citată.

 

Proteste spontane la Rafinăria Petromidia. Angajații cer salarii mai mari

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here