Alexandru Muraru: Putinistul George Simion vrea izolarea românilor de peste Prut

Președintele PNL Iași, Alexandru Muraru, afirmă că George Simion dovedește, încă o dată, că este la conducerea celui mai antiromânesc partid. „Românii s-au convins că avem și noi un mic Putin al nostru”. Deputatul susține, într-un mesaj postat pe rețelele de socializare, că AUR este cea mai nedemnă creație din Parlamentul României. 
Mesajul integral:
„Alianța pentru Dezbinarea Românilor.
Putinistul George Simion dovedește, încă o dată, că este la conducerea celui mai antiromânesc partid. Prin declarațiile făcute în Ziua Națională a României, troll-ul Kremlinului vrea, de fapt, izolarea românilor de peste Prut, marginalizarea lor și tratarea ca pe un inamic.
În alte cuvinte, Simion cere ca România să nu mai ajute Republica Moldova în pragul unei ierni grele și în fața unui șantaj abject administrat de Federația Rusă fraților de peste Prut. George Simion vrea ca România să nu mai sprijine guvernul pro-european de la Chișinău, singurul capabil să scape Republica Moldova de influențele putiniste. La toate astea se mai adaugă faptul că aproape 1 milion de cetățeni moldoveni au cetățenie română iar datoria noastră este să îi protejăm, nu să îi abandonăm.
Iar ca tabloul să fie complet, marioneta Moscovei mai spune că România a ajutat prea mult refugiații din Ucraina și că ar trebui să-i lăsăm acolo, în bătaia puștii. Declarațiile lui Simion sunt halucinante iar românii trebuie să știe că un astfel de flagel al politicii românești, apărut nu întâmplător în vremuri de criză, trebuie izolat și trimis acolo unde îi este locul, în brațele Kremlinului.
Românii s-au convins că avem și noi un mic Putin al nostru. Partidul extremist, de factură neolegionară și antisemit rămâne cea mai nedemnă, mincinoasă şi caraghioasă creație din Parlamentul României.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here