Instituția Prefectului Ilfov a anunțat că localitățile Berceni, Brănești și Otopeni intră în carantină, la ora 22.00, pentru o perioadă de 14 zile, informează ziare.com.

„Ca urmare a analizei de risc efectuată de către Direcția de Sănătate Publică a județului Ilfov și a avizului Institutului Național de Sănătate Publică, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Ilfov a adoptat în ședință extraordinară:

Hotărârea nr. 31 din 18.03.2021 privind propunerea instituirii măsurii de carantinare zonală pentru comuna Berceni, cu satul aparținător Berceni, județul Ilfov; Hotărârea nr. 32 din 18.03.2021 privind propunerea instituirii măsurii de carantinare zonală pentru comuna Brănești, cu satele apartinatoare Brănești, Islaz, Pasărea și Vadu Anei, județul Ilfov; Hotărârea nr. 33 din 18.03.2021 privind propunerea instituirii măsurii de carantinare zonală pentru orașul Otopeni, județul Ilfov”, a transmis, joi, Prefectura Ilfov.

Șeful DSU, Raed Arafat, a emis ordinele de carantinare, începând de joi, de la ora 22.00, pentru o perioadă de 14 zile.

Potrivit deciziei autorităților, sunt carantinate și localitățile apartinatoare. În Berceni, rata de incidență este de 7,18 la mie, în Brănești 6,38 la mie, iar la Otopeni 7,04 la mie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here