Ambasada SUA a alertat poliția după ce o tânără de cetățenie americană a fost lipsită de libertate într-o locuință din Ilfov

O tânără de 21 de ani de cetățenie americană a fost victima unei infracțiuni de lipsire de libertate în România. Poliția a găsit-o în scurt timp după ce ambasada SUA a alertat autoritățile.

Surse judiciare au precizat pentru Ziare.com faptul că luni, 11 aprilie, poliția Ilfov a fost sunată de un reprezentant al Biroului de Securitate Diplomatică din cadrul Ambasadei SUA la București, cu privire la faptul că, la nivelul acestei instituții s-a primit o informație conform căreia, într-un imobil situat pe str. Washington, din orașul Voluntari, o tânără în vârstă de 21 ani, cetățean american, este lipsită de libertate în mod ilegal.

În continuare, s-a relaționat cu Biroul de Securitate Diplomatică, iar în urma obținerii unor informații suplimentare, organele de poliție din cadrul Poliției Orașului Voluntari s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de lipsire de libertate in mod ilegal.

În urma ultimelor verificări efectuate polițiști s-a stabilit că este posibil ca tânăra să se afle într-un imobil situat pe str. Washington, din orașul Voluntari, ce aparține fraților unor cetățeni britanici.

Polițiștii au obținut două mandate de percheziție, prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Buftea, de la instanță (Judecătoria Buftea), pe lipsire de libertate.

Mandatele sunt puse în executare de IPJ Ilfov.

Până la acest moment au fost găsite două victime, dintre care una semnalată de Ambasada SUA (de cetățenie americană). Victime ale posibilului trafic de persoane.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here