Ambuteiaj fără precedent pe Valea Prahovei. Coloană de mașini de 43 de kilometri

Foto: news.ro

Poliţiştii anunţă deja aglomeraţie pe Valea Prahovei vineri dimineaţă, după ce cu o zi în urmă coloana de maşini s-a întins pe zeci de kilometri.

„Valorile de trafic sunt ridicate pe DN 1 Ploieşti – Braşov, pe raza localităţii Comarnic, judeţul Prahova, unde se circulă în coloană pe sensul de urcare spre Braşov, între kilometrii 99 – 107, precum şi în zona centurii Sinaia, pe tronsonul kilometric 123 + 500 de metri – 124 + 500 de metri, şi, de asemenea, în acelaşi sens de deplasare, între kilometrii 130 şi 131, pe raza staţiunii Buşteni”, anunţă vineri dimineaţă Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Poliţiştii acţionează în dispozitivul de siguranţă rutieră pentru fluidizarea traficului.

Pentru evitarea traficului aglomerat, a fost instituit dispozitiv de dirijare pe Valea Prahovei, şoferii putând opta şi pentru rute ocolitoare, respectiv DN 1A Săcele – Ploieşti.

Conducătorii auto sunt sfătuiţi să respecte indicaţiile poliţiştilor, să adapteze viteza condiţiilor de trafic şi de drum, să nu se angajeze în depăşirea coloanelor de autovehicule, să manifeste respect pentru ceilalţi participanţi la trafic, asigurându-se corespunzător înaintea oricărei manevre de schimbare a direcţiei, semnalizând totodată această intenţie.

Ambuteiaj istoric pe Vala Prahovei

Traficul a fost foarte aglomerat joi, pe Valea Prahovei, coloana de maşini întinzându-se pe aproximativ 43 de kilometri pe DN1, între Câmpina şi Sinaia.

Coada de maşini, pe sensul de urcare spre munte, a început în dreptul oraşului Câmpina şi s-a întins până dincolo Sinaia. De asemenea, şi varianta ocolitoare prin Breaza era aglomerată.

Foto: news.ro

Blocaje s-au înregistrat în Comarnic şi în Buşteni, dar şi pe centura oraşului Sinaia.

Tot pe DN1, însă pe sensul către Capitală, s-a circulat în coloană de la limita cu judeţul Braşov, până în zona centrală a staţiunii Buşteni.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here