Marius Manole: Cum să spui că nu ieși la vot? Cum să-ţi asumi ca ţara să fie condusă de Dăncilă?

Foto: Oltin Dogaru/Cișmigiu Mon Amour

Actorul Marius Manole a mărturisit într-o postare de pe Facebook că este neliniștit de electoratul care nu se duce la vot pe motiv că „nu are de unde alege”, contribuind astfel la o posibilă victorie a Vioricăi Dăncilă în al doilea tur de scrutin al alegerilor prezidențiale.

Postarea integrală a lui Marius Manole:

 • Puteţi să râdeţi de mine, dar mi-e foarte frică de ziua de duminică. Ori eu m-am tâmpit, ceea ce e foarte posibil, ori am în listă, în viaţă, în teatru oameni care nu mai au simţul realităţii. Cum să spui că eu nu ies la vot pentru că niciun candidat nu mă reprezintă? Cum? Cum să ai curajul să nu ieşi la vot? Cum să ai curajul să-ţi asumi următorii cinci ani ca ţara ta să fie condusă de doamna Dăncilă? Pe bune? Adică liniştea ta şi faptul că nu ţi-ai «încălcat principiile» te scutesc de vina de a-ţi arunca ţara în aer pentru următorii cinci ani? Măi să fie! Bun! Atunci hai să o luăm altfel. Dacă aţi avea ocazia să faceţi cuiva un pustiu de bine, cineva care cu lacrimi în ochi vă roagă să-l ajutaţi, aţi face-o încălcându-vă principiile. E! Acum imaginaţi-vă că puteţi face acest bine nu unuia, ci unor mii de oameni, care vă roagă cu lacrimi în ochi să ieşiţi la vot, la votul ăla care până la urmă e o datorie morală, fie că uneori te reprezintă candidaţii, alteori nu. Avem de ales între două rele? Bun! Asta e! Haideţi oameni buni să-l alegem pe cel mai puţin nociv!

4 COMENTARII

  • Uite-așa, spun și eu! Are cineva vreo dovadă că este vreunul mai bun? Unul este se crede buricul pământului și nu are veleități pentru funcția de președinte, iar opozanta-i varză de Bruxelles! Ce s-aleg? Aoleu, era să uit! Tocmai Rareș Bogdan a definit cel mai bine politicianul român.

 1. […] Marius Manole: Cum să spui că nu ieși la vot? Cum să-ţi asumi ca ţara să fie condusă de Dăn… Facebook Twitter Pinterest WhatsApp Articolul precedentPrimele rezultate ale autopsiilor victimelor de la Timișoara: „Morți din cauze neprecizate”. Încă 5 persoane internate Mihai Ispas var block_td_uid_5_5dd5219b7abbc = new tdBlock(); block_td_uid_5_5dd5219b7abbc.id = "td_uid_5_5dd5219b7abbc"; block_td_uid_5_5dd5219b7abbc.atts = '{"limit":3,"ajax_pagination":"next_prev","live_filter":"cur_post_same_categories","td_ajax_filter_type":"td_custom_related","class":"td_uid_5_5dd5219b7abbc_rand","td_column_number":3,"live_filter_cur_post_id":21199,"live_filter_cur_post_author":"14","block_template_id":"","header_color":"","ajax_pagination_infinite_stop":"","offset":"","td_ajax_preloading":"","td_filter_default_txt":"","td_ajax_filter_ids":"","el_class":"","color_preset":"","border_top":"","css":"","tdc_css":"","tdc_css_class":"td_uid_5_5dd5219b7abbc_rand","tdc_css_class_style":"td_uid_5_5dd5219b7abbc_rand_style"}'; block_td_uid_5_5dd5219b7abbc.td_column_number = "3"; block_td_uid_5_5dd5219b7abbc.block_type = "td_block_related_posts"; block_td_uid_5_5dd5219b7abbc.post_count = "3"; block_td_uid_5_5dd5219b7abbc.found_posts = "1373"; block_td_uid_5_5dd5219b7abbc.header_color = ""; block_td_uid_5_5dd5219b7abbc.ajax_pagination_infinite_stop = ""; block_td_uid_5_5dd5219b7abbc.max_num_pages = "458"; tdBlocksArray.push(block_td_uid_5_5dd5219b7abbc); […]

 2. Asta cu cel mai putin nociv…nu merge.
  Lumea s-a saturat sa aleaga raul cel mai mic…si putin le mai pasa de cine iese presedinte intr-o tara in care presedintele nu are nicio putere.
  Si inca ceva…prin articolul asta formati pareri partinitoare („cum sa o lasati pe Dancila”). Lasati oamenii care inca mai vor sa iasa la vot sa aleaga pe cine vor, fie ea si Dancila (Werner este un pic mai rasarit doar prin simplul fapt ca tace cu brio)
  Respect…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here