Anamaria Prodan intră tare pe piața media și investește în două televiziuni

Anamaria Prodan se va implica de la 1 decembrie în două proiecte de presă. Aflată în proces de divorț cu Laurențiu Reghecampf, Anamaria revine astfel la prima sa ocupație, cea de ziaristă, doar că acum va fi acționar în două noi posturi TV, care vor fi legate de trustul Realitatea. Anunțul a fost făcut astăzi de Claudiu Giurgea, moderatorul emisiunii „Realitatea Sportivă”, informează ziare.com

„Pe 1 decembrie, oameni buni, de Ziua Națională a României, familia Realitatea se mărește cu două proiecte: Realitatea Sportivă și Realitatea Star. Anamaria Prodan va fi acționar la ambele televiziuni și se va ocupa de tot ce ține de partea editorială”, a anunțat Giurgea.

„Vor fi două televiziuni altfel decât orice există pe piață. Canalul de sport este altfel față de tot. E greu să te bați cu cabliștii, tu, ca un bebeluș. Dar o să vedeți că omul sfințește locul. Vom strânge o echipă frumoasă, fără pată. Mă întorc la prima dragoste, la presă. Vreau să fiu numărul 1. Mereu am crezut în puterea presei de a schimba orice și oricum. Cred în oamenii tineri și foarte bine pregătiți”, a declarat Anamaria Prodan.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here