Andra și Cătălin Măruță, infectați cu Sars-CoV-2: Am febră seara. Andra are dureri musculare

Prezentatorul Cătălin Măruță a făcut, în premieră, declarații despre starea lui de sănătate, dar și despre cea a Andrei și a fiicei sale, Eva, după ce au aflat cu toții, vineri seară, că sunt infectați cu noul coronavirus, scrie Click.ro.

„Starea mea de sănătate este bună, am doar stări de febră spre seară. În rest, mai tușesc din când în când. Într-adevăr, am rămas fără gust, fără miros. E extrem de ciudată senzația. Andra este și ea infectată, ea are ceva dureri musculare.

Eva e cea mai energică, nu are nici o treabă. David ne roagă să-i facem teste în fiecare zi, se teme să nu iasă și el pozitiv. Dacă nu o să mi se agraveze starea, cred că o să trec cu bine de acest virus. Mi-am făcut teste săptămâna trecută în fiecare zi și vineri seară abia am ieșit pozitiv”, a declarat Măruță la Pro TV. 

Cătălin Măruță nu a renunțat la emisiunea lui de la Pro TV nici după ce a anunțat că este infectat cu noul coronavirus. Pentru că se simte bine și nu are simptome foarte grave, Cătălin, pozitiv din fire, și-a amenajat un mini studio la el acasă, mai precis în sufragerie, și a transmis luni prima emisiune din carantină.

El stă pe canapeaua lui din sufragerie și intervine în emisiune acolo unde este cazul. Pe perioada celor 14 zile cât Măruță se află la izolare, cel desemnat să prezinte emisiunea în locul lui este Magitot, actorul Marius Drăguș, care organizează cursuri de teatru și magie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here