Anti-vaxxerii cer postului Pro TV să o concedieze pe Andreea Esca, acuzând-o că este un „pericol pentru opinia publică”

Captură video, promo Știrile ProTV

Adepți ai teoriilor conspirației amenință că vor „boicota” Pro TV dacă postul de televiziune nu o concediază pe prezentatoarea Andreea Esca, pe care o consideră un „pericol pentru opinia publică”.

Este un nou atac la adresa prezentatoarei Știrilor Pro TV, care a devenit ținta unor critici furibunde după interviul de săptămâna trecută, în care Andreea Esca a lămurit subiectul infectării sale cu noul coronavirus.

O petiție pentru concedierea vedetei Pro TV circulă pe „VaccinEdu – Citește Prospectele”, un grup de Facebook al anti-vaxxerilor, unde abundă teoriile conspirației.

„NU mai are credibilitate in fata romanilor din cauza informatiilor contradictorii pe care le-a oferit in interviul dat in data de 21/07/2020. Doar din data de 13/07/2020 a lipsit de la stiri, in situatia in care au fost 5 zile inainte de acest eveniment in care sotul ei era bolnav de covid si era la spital. Ea a continuat sa se prezinte la pupitru in fata telespectatorilor desi a avut contact cu o persoana infectata, fapt care arata o lipsa imensa de reponsabilitate din partea dansei, ori arata faptul ca toata povestea este falsa. De asemenea, doamna Andreea Esca a participat la o petrecere cu peste 50 de invitati, ceea ce arata din nou faptul ca are o conduita iresponsabila si lipsita de credibilitate”, se arată în textul petiției.

„Consideram ca doamna Esca reprezinta un pericol pentru opinia publica si dorim demiterea sa sau ca ea insansi sa isi inainteze demisia din trustul ProTV”, se mai precizează în petiție.

Context

Andreea Esca a revenit pe micile ecrane după o abenţă de 13 zile.Prezentatoarea a explicat în cadrul unui interviu că atât ea, cât şi soţul împreună cu fiul lor au fost infectaţi cu coronavirus.

Vedeta ştirilor de pe Pro TV, a mărturisit cu groază prin ce momente a trecut atunci când a aflat că acesta a fost dus la terapie intensivă. Aceasta susţine că nu contează sistemul imunitar, deoarece virusul este foarte puternic.

„Da, am fost bolnavă de Covid-19, atât eu, cât şi soţul meu, şi fiul. Acum suntem bine şi avem un rezultat negativ astăzi toţi trei, lucrurile au fost foarte ciudate, niciodată nu te aştepţi sa ţi se întâmple ţie. Primul care s-a îmbolnăvit a fost soţul meu… El a ieşit pozitiv, eu negativ. Imediat a fost dus la spital. Eu am decis sa rămân în izolare pentru 14 zile. I-am făcut băiatului testul şi a ieşit pozitiv… La mine au apărut simptomele după 5 zile…Nu am apucat să refac noul test, iar într-o zi făceam cartofi cu usturoi. Mi-am dat seama ca nu simt mirosul de la usturoi. Am început să testez tot felul de parfumuri pe care le aveam prin casă. Mi-am dat seama că nu simt nimic, după care mi -am dat seama că pierdusem şi gustul. Mi-am făcut testul mai devreme şi am avut un test pozitiv şi eu. Aveam roşu în gât. Nu m-am speriat, nu m-am panicat”, a spus Andreea Esca la Pro TV.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here