Anunțul premierului: Companiile private vor putea să-și vaccineze angajații la sediu

Foto: Florin Cîțu/ Facebook

Vor exista centre de vaccinare în companiile private, care vor avea astfel posibilitatea de a-și imuniza angajații la sediu, a declarat, marți, premierul Florin Cîțu. El a subliniat că vaccinul anti-Covid va fi cât mai accesibil, motivând că „o economie puternică are nevoie de oameni sănătoși.”

„Companiile private vor avea posibilitatea să-și facă centre de vaccinare la sediu, să-și vaccineze angajații la sediu. Putem extinde și la familiile lor. Vom face vaccinul cât mai accesibil pentru fiecare cetățean. Dozele există, lumea trebuie să se vaccineze”, a precizat Cîțu.

„Vreau să revenim la normalitate, știu ce potențial are această economie când revenim la normalitate.Dacă am reușit în condițiile îngrozitoare de anul trecut și acum să avem performanțe economice, vă dați seama ce poate face această economie după ce vom reveni la normalitate?”, a adăugat premierul.

„Potențialul este imens și asta trebuie să ne împingă pe toți să revenim la normalitate. Ai nevoie și de oameni sănătoși pentru o economie puternică. Reacția extrem de bună care a venit de la Standard & Poor’s, nu s-a mai întâmplat niciodată să se întoarcă evaluarea unei perspective atât de rapid într-un an, asta arată că ce am pus pe hârtie este credibil”, a mai declarat Florin Cîțu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here