VIDEO | Sanda Ladoși intră în corul anti-vaccinare. „Seamănă mai mult a otrăvire”

Sanda Ladoși. Foto: Facebook

Cântăreața Sanda Ladoși a vorbit despre campania de vaccinare, pe care o consideră „compulsorie pentru un concediu, pentru un spectacol, pentru un restaurant, nicidecum pentru sănătate, că dacă citești prospectul o cam iei la goană”.

Artista Sanda Ladoși s-a declarat împotriva campaniei de vaccinare anti-COVID-19, pe care o declară nesigură, mai ales pentru cei mici.

Ladoși a lansat un apel pentru români, care trebuie să se informeze mai bine, înainte să ia această decizie.

„Vaccinare compulsorie, asta trăim acum. Pentru un concediu, pentru restaurant, pentru un spectacol. Înseamnă că lumea a înnebunit cu totul! Eu credeam că asta se face pentru sănătate, dar dacă citești prospectul o cam iei la goană”.

„Seamănă mai mult a otrăvire. Fără garanţie, fără explicaţii, fără responsabilizarea cuiva. Chiar lumea nu îşi pune întrebări? Nu injectării experimentale, iar copii niciodată”, spune artista Sanda Ladoşi pe pagina sa se socializare.

Artista a împărțit internauții în două tabere. Unii laudă demersul Sandei Ladoși, în timp ce alții spun că vaccinul reprezintă singura cale spre normalitate, în contextul pandemiei de coronavirus.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here