Arafat: Nu demisionez! Dacă vor să mă demită, să mă demită

Sursa foto: Inquam Photos/George Călin

Raed Arafat nu vrea să demisioneze din funcție, deși spune că este supus la numeroase atacuri în ultima vreme. Șeful DSU a spus că dacă cineva vrea să-l înlăture din funcție, să-și asume asta.

„Eu am zis-o, eu nu sunt lipit de scaun, nu demisionez eu, dar dacă sunt demis, este dreptul oricăruia să mă demită. E un asalt în ultima perioadă. Nu mă las pentru că au avut încredere în mine foarte mulți oameni. Eu n-am construit sistemul singur. Să vin eu să spun că am plecat este cea mai mare trădare. Dacă vine altul să îmi spună să plec e altă treabă!” a spus Raed Arafat la Antena 3.

Raed Arafat a spus că după apariția noilor imagini din seara tragediei Colectiv, s-au intensificat atacurile la adresa sa și a instituției pe care o conduce. 

„Atacurile sunt intensificate, pentru că atacurile sunt, de foarte mult, cu mesaje prestabilite. Mesaje coordonate precum <de prea mult timp este, a îmbătrânit, să vină tinerii> sau <a făcut ceva bun, a făcut SMURD-ul, dar acum nu mai știe, trebuie să plece> au fost mesaje prin social media. Apoi s-au intensificat după apariția faimosului film înainte de comemorarea de la Colectiv, pe care cineva l-a avut și l-a dat abia atunci.” a mai afirmat șeful DSU. 

Miza atacurilor nu este înlăturarea lui din funcție, ci privatizarea sistemului. 

„Nu ni-l asumăm pe doctorul Arafat şi vrem să schimbăm sistemul şi atunci trebuie explicat populaţiei în ce sens se va schimba sistemul: intră privatul şi începe să ia din banii publici în locul sistemului public şi să facă el, în locul Ambulanţei, în locul SMURD-ului, anumite activităţi. Asta înseamnă că, în câţiva ani, va dispărea sectorul public”, a mai spus Arafat. 

Raed Arafat a transmis la Antena 3 că dacă va fi înlăturat, va pleca din țară. 

1 COMENTARIU

  1. Raed Arafat

    De 30 de ani Romania are o noua boala, PSDe- rita, boala extrem de grava care afecteza creierul uman. Astfel, din om normal, cinstit si muncitor, devii cand aceasta ciuma te atinge si urci pe scara ei; corupt sau hot, arogant si increzut, lingau sau pupator de dosuri a sefilor tai mai mari, neglijent, nesimtit, insesibil, crezi ca meriti de la sine ce nu-i al tau, ca esti cu mult mai destept si pregatit decat cei de desuptul tau, capeti capacitati criminale de care nu esti constient, etc.

    De cand Raed Arafat a urcat pe aceasta scara si a ajuns in pozitia in care este; sute de romani daca nu mii, au murit si din cauza acestuia, astfel;

    Au ars zeci de oameni la Colectiv, plus alte zeci mutilati pe viata, prabusirea elicopterului in zona Marii Negre, aproape 10 copii arsi in incubatoarele unui spital, doua fete undeva prin Constanta au ars intr-un bar, avionul condus de catre Iorgovan prabusit in munti cu rezultatul; morti (sisteme de localizare si de control deficitare, etc) si sirul unor astfel de accidente este imens datorita lipsei unui centru national de salvare, operational 24 de ore din 24, centru cu mecanisme de supraveghere si de control a tuturor deficientele care pot produce pierderi de vieti omenesti sau de bunuri materiale, sistem care sa elaboreze proceduri exacte in toate situatiile posibile, eficient, coordonat, cu extrema precizie operationala, cu oameni care stiu ce sa faca, cum si cand si-n ce ordine operatiunile, nu cum s-a intamplat la Colectiv! De toate acestea este nevoie de un om capabil care sa nu fie atins de Ciuma Rosie ca Raed Arafat !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here