Atac armat într-o biserică din Texas. Agresorul a omorât doi oameni, dar a fost ucis de un enoriaș înarmat

Doi oameni a fost uciși într-un atac armat petrecut într-o biserică din Texas. Un bărbat îmbrăcat în negru, care era în lăcașul de cult, s-a ridicat de pe băncuță, și a vorbit cu un enoriaș. Acesta i-a arătat o altă persoană, pe care agresorul a împușcat-o cu pușca de vânătoare cu alice pe care o avea la el. Interlocutorul a fost și el împușcat. 
Atacul s-a terminat rapid. Un alt enoriaș a scors pistolul și l-a împușcat mortal pe agresorul. Alți oameni din biserică au scos și ei pistoalele, dar nu este clar dacă au apucat sau nu să tragă, a scris BBC. Tot incidentul a fost în direct pe Internet din întâmplare, deoarece slujba era transmisă. 
Poliția din White Settlement, o suburbie a orașului Fort Worth, a lăudat acțiunile eroice ale persoanelor care au confruntat atacatorul. Și pastorul i-a felicitat pe enoriașii care au lichidat bărbatul care a început să tragă, spunând că au oprit un potențial masacru. 
În septembrie, în Texas a intrat în vigoare o nouă lege care permite oameni care au permis de port-armă să intre înarmați în lăcașurile de cult. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here