Atac cu cuțitul într-un mall din Sydney/ Sute de oameni au fost evacuaţi după ce mai multe persoane au fost înjunghiate

Sursa: Facebook

Un bărbat a fost împuşcat într-un mall din Sydney după ce mai multe persoane au fost înjunghiate, a anunţat poliţia din oraş, relatează Reuters şi AFP.

Serviciile de urgenţă au fost chemate la Westfield Bondi Junction cu puţin timp înainte de ora 16.00 (06.00 GMT), a precizat poliţia din statul New South Wales într-un comunicat, potrivit Agerpres.

„Oamenii sunt îndemnaţi să evite zona”, se menţionează în textul citat.

„Cercetările continuă în legătură cu incidentul şi nu există detalii suplimentare”, a mai precizat poliţia.

Serviciile de ambulanţă au declarat pentru AFP că un bărbat a fost împuşcat mortal de poliţie şi că probabil era vorba despre atacator.

Sute de persoane au fost evacuate din centrul comercial după incident, a relatat site-ul news.com.au. Canalul ABC a relatat că unele persoane au rămas blocate în interior.

Doi martori au declarat pentru Reuters că au auzit împuşcături.

„Chiar la 20 de minute după ce oamenii s-au grăbit să iasă din mall, am văzut echipe ale SWAT verificând străzile înconjurătoare”, a declarat un martor.

Unul dintre martori a spus că a văzut o femeie care zăcea la pământ înainte de a fugi să se adăpostească într-un magazin de bijuterii.

Poliţia din New South Wales a precizat că o operaţiune este în curs.

VIDEO | Revolte violente la Dublin după un atac cu cuțitul soldat cu cinci răniţi, inclusiv trei copii / Premierul irlandez promite legi mai dure împotriva incitării la ură

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here