Nicusor Dan sustine o conferinta de presa in zona Prelungirea Ghencea, in Bucuresti, vineri, 5 iunie 2020. Inquam Photos / Octav Ganea

O conferință de presă cu scandal a avut loc vineri dimineață, pe marginea drumului, în Prelungirea Ghencea. Nicușor Dan, candidatul USR-PNL, a vrut să prezinte „nerealizările” Gabrielei Firea în cei patru ani de mandat, dar la fața locului a ajuns și viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, care a adus cu el și un dulap. La un moment dat spiritele s-au încins și cei doi s-au îmbrâncit. Bădulescu a explicat la Digi24 ce s-a întâmplat în timpul conferinței de presă . ”M-am pus la dispoziția partenerului de dialog care aducea în discuție anumite acuzații vis-a-vis de modul în care am gestionat anumite probleme”, a spus Aurelian Bădulescu.

„Domnul Nicușor Dan a anunțat ieri că va susține o conferință de presă în care va face bilanțul unei administrații. Administrația Municipiului București este formată din Primărie și Consiliu General. Am considerat că trebuie să merg acolo pentru a răspunde solicitărilor presei care ieri m-a anunțat că acesta are o serie de chestiuni pe care vrea să le lămurească vis-a-vis de rezultatele bune sau slabe, din punctul dumnealui de vedere, față de activitatea administrației publice locale.

Atâta timp cât este într-un spațiu public nu există nicio interdicție de participare a unei persoane la o astfel de acțiune. M-am pus la dispoziția partenerului de dialog care aducea în discuție anumite acuzații vis-a-vis de modul în care am gestionat anumite probleme care din punctul dumnealui de vedere nu au rămas rezolvate, motiv pentru care m-am prezentat acolo cu aceste răspunsuri. (…)

Poate că acesta este Nicușor Dan care a înțeles să mă împingă, și-a pus bodyguard-ul pe mine, care m-a și amenințat spunându-mi că îmi taie beregata dacă nu-mi văd de treabă, motiv pentru care voi depune plângere penală pentru amenințare. 

Atâta timp cât consideri că ai o astfel de ieșire într-un spațiu public, trebuie să te comporți față de mine civilizat și să nu mă ameninți. M-am dus acolo doar să mă pun la dispoziție cu argumente pentru a arată cetățenilor că Nicușor Dan minte cu nerușinare. Cetățenii municipiului București trebuie să știe ce s-a făcut pentru ei, cu ce eforturi și cine a fost implicat în aceste activități, nu să-l las pe dumnealui să mintă. Ați văzut că în fața argumentelor nu știe să aducă contraargumente”, a declarat viceprimarul Capitalei. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here