Austriecii, indignați după înfrângerea suferită în fața României: „Nu știu cum au marcat trei goluri”

Foto: Facebook

Adversarii noştri nu au fost deloc fair-play după înfrângerea de aseară, de la Klagenfurt. „Nu ştiu cum au marcat cele trei goluri”, a spus jucătorul naționalei austriece Martin Hinteregger, potrivit Digi Sport.

România învins cu 3-2 în Austria şi a trecut pe primul loc în Grupa 1 din Liga B a Ligii Naţiunilor.

„Evaluarea şanselor noastre nu a fost bună, în schimb România a fost foarte eficientă. Nu cred că România merita să câştige, dar ar fi trebuit să jucăm mai bine. Ne-am găsit bine ritmul după 15 minute, de asemenea, am ieşit bine de la vestiare în a doua repriză. Dar lovitura liberă dinaintea celui de-al doilea gol a fost nejustificată. Am avut şanse mai mult decât suficiente de a câştiga”, a declarat Julian Baumgartlinger, căpitanul echipei Austriei, potriivt Der Standard, citat de News.ro.

„Nu cred că înfrângerea a fost meritată. În general, am avut jocul sub control, nici măcar nu ştiu cum au marcat cele trei goluri. La final, nu a fost suficient. Când eşti condus atât de devreme, este dificil să revii, dar am fost echipă mai bună în ceea ce priveşte evoluţia”, a afirmat Martin Hinteregger.

„Sunt clar nemulţumit, două goluri nu ne-au ajutat. Ne-am dorit cu adevărat să câştigăm, aşa că nu contează dacă am înscris. Nu am început bine, dar apoi am revenit bine, însă nu am reuşit o presiune mare, ca în jocul din Norvegia”, a spus Christoph Baumgartner, autorul primului gol al gazdelor.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here