Autorul mesajelor de amenințare cu moartea adresate Maiei Morgenstern a fost reținut

Parchetul a anunțat luni că a fost identificată și reținută persoana care i-a trimis amenințări cu moartea actriței Maia Morgenstern, pe adresele de e-mail ale Teatrului Evreiesc.

„În data de 27 martie, suspectul a trimis de pe adresa de email un mesaj de amenințare cu caracter anstisemit, care cuprindea amenințări cu moartea și cu alte vătămări la adresa persoanei vătămate și a angajaților Teatrului Evreiesc”, a transmis Parchetul Judecătoriei Sectorului 1.

Este vorba despre un tânăr care a fost reținut pentru 24 de ore, pentru infracțiunea de amenințare.

Parchetul mai precizează că luni acest dosar a fost declinat către Parchetul Judecătoriei Sectorului 3.

Actriţa Maia Morgenstern a postat sâmbătă pe pagina sa de socializare o fotografie a unui mesaj cu ameninţări cu moartea şi termeni antisemiţi, care a fost primit pe adresa de email a Teatrului Evreiesc de Stat din Bucureşti. Mesajul respectiv este semnat „din partea partidului AUR”.

Reprezentanţii formaţiunii Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR) au transmis sâmbătă seara, pe pagina de Facebook a partidului, un comunicat în care arată că este vorba de „o înscenare” şi că sunt alături de Maia Morgenstern pe care o asigură de întreaga consideraţie. 

2 COMENTARII

  1. Cine se fac vinovati de astfel de reactii rasiste si antisemite?Politicienii AURiti si sprijiniti de Preafericitii corupti din BORul ortodoxiei romane…proaspat intrati in parlamentul Romaniei in anul de gratie 2020,anul in care romanii au preferat sa stea in case in ziua votului,pentru ca nu au avut facilitati de la guvernul liberal,cum ar fi pacanelele,terasele ,restaurantele ,stadioanele,nunti,botezuri si aghiazme bisericesti….aferim!!

  2. Asa a inceput ura rasiala si in timpul mandatului lui Trump.Indivizi de extrema dreapta au fost incurajati de actiunile si manifestarile sale .AUR este autorul moral al acestor mesaje!! Degeaba se disculpa,cand chiar de la tribuna parlamentului liderii acestui grup neolegionar lauda criminali ca zelea codreanu si altii ca el,facandu-i „eroi” si „patrioti”!!!AFARA CU ACEST FALS PARTID ,DE FAPT O FACATURA CU SPRIJIN RUSESC…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here