Un nou atac antisemit la adresa Maiei Morgenstern: „Evreică slinoasă”

Foto: Facebook

Pe adresa de e-mail a Teatrului Evreiesc a fost trimis un nou mesaj plin de ură la adresa evreilor, dar mai ales a Maiei Morgenstern.

Sub titlul „Evreica slinoasă“, un nou mesaj plin de ură a fost trimis pe adresa Teatrului Evreiesc de pe adresă de email fictivă, enolagay@usa.com. 

„Enola Gay” este numele bombardierului american care a lansat prima bombă atomică  la 6 august, 1945, asupra oraşului japonez Hiroshima. 

„O tu evreică slinoasă să nu fii supărată că TPI a început proces împotriva altor slinoşi care au omorât şi torturat oameni nevinovaţi.

Tu care eşti moartă şi îngropată din punct de vedere artistic

Tu care eşti un zero al cinematografiei

Te-ai impus şi ai fost impusă prin evreisme, jidanisme ca decan, ca director de teatru, în cinematografia românească şi mondială

Tu coruptă nenorocită care ai obţinut fonduri nemeritate în baza evreismelor şi jidanismelor

Tu scursură ordinară care nu meriţi să calci pe pământ românescŢi-ai câştigat biletul către lagărul corupţilor alături de alte scursuri corupte

O să-ţi ţină de plictiseală politicianul zero dacian Cioloş, tot o scursură ordinară”, scrie in mesajul email trimisTeatrului Evreiesc de Stat.

La acest mesaj a reacţionat şi Radu Mihaiu, primarul Sectorului 2 din Bucureşti, care a şi publicat imaginea emailului: „Mintea mea nu poate concepe. Am fost crescut altfel. Am trăit pe lângă altfel de oameni. Am citit cărţi, da, despre o epocă pe care o credeam uitată. Le-am citit cu mintea omului care era convins că epoca aceea a trecut.Că omenirea este cu (măcar) un pas în faţă. Pare că am greşit. Înţeleg că Facebook blochează conturile celor care postează cum arată răul în stare pură. Nu este un rău primitiv, ci un rău elaborat. Un rău cu referinţe istorice, cu referinţe culturale. Un rău educat. Este un rău care înţelege lumea şi decide să fie rău. E mult mai uşor să lupţi cu oameni care sunt răi pentru că vor mai mulţi bani. Care fac lucruri ilegale să câştige mai mult. Asta e uşor, pentru că există feluri legitime de a câştiga bani şi îi poţi îndrepta spre acele feluri. E greu însă să lupţi cu un rău care are ca principală motivaţie ura. E teribil de greu să lupţi cu un astfel de rău“, a scris edilul pe pagina de socializare. 

1 COMENTARIU

  1. Asta n-o fi rrromanul-postakul de serviciu care improasca venin rasist pe site-uri anti nationaliste si antisovine ,cum ar fi pe aici si pe la ziaristii.com ,sau lumealibera.ro? Se stie el ,uite ca acum a intrat in pamant,altadata era curajos ,de ziceai ca face praf antiromanismul,nu altceva…😮😠😕

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here