Bărbatul care a agresat doi copii într-un parc din Hunedoara, arestat preventiv pentru 30 de zile

Bărbatul care a agresat doi copii într-un parc din municipiul Hunedoara a primit, luni seara, mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, fiind acuzat de comiterea infracţiunilor de loviri sau alte violenţe, violenţă în familie, precum şi tulburarea liniştii şi ordinii publice.

Hotărârea a fost luată de magistraţii Judecătoriei Hunedoara după ce bărbatul în vârstă de 29 de ani a fost reţinut duminică după-amiază de către poliţişti, imediat după comiterea faptelor, potrivit Agerpres.

Tânărul a fost reţinut preventiv şi apoi prezentat magistraţilor Judecătoriei Hunedoara, care au dispus, în baza materialului probatoriu, arestarea preventivă a acestuia pentru o perioadă de 30 de zile, sub aspectul comiterii infracţiunilor de loviri sau alte violenţe, violenţă în familie, tulburarea ordinii şi liniştii publice”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara, Bogdan Niţu.

Bărbatul din municipiul Hunedoara a fost reţinut duminică după-amiază de poliţişti după ce a trântit de pământ un copil de 13 ani şi apoi a lovit un altul, în vârstă de 8 ani, la un loc de joacă din localitate.

Băiatul de 13 ani a suferit o fractură la cap şi este internat la Secţia de Neurochirurgie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Deva.

Copilul este în stare stabilă. Nu-i este viaţa pusă în pericol, în acest moment. Este internat la Neurochirurgie pentru supraveghere şi tratament. Are un traumatism cranian cu o fractură la osul occipital, care nu necesită intervenţie chirurgicală”, a explicat directorul medical al SJU Deva, dr. Lucian Miron.

Copilul va rămâne în spital sub supraveghere medicală.

În paralel, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Hunedoara şi Direcţia de Asistenţă Socială din cadrul Primăriei Hunedoara au declanşat luni anchete sociale la domiciliile celor doi copii.

Pentru familia copilului de 8 ani s-a dispus deja măsura protecţiei în cadrul unui centru maternal din municipiul Hunedoara. În ceea ce priveşte familia băiatului de 13 ani, va fi luată o decizie după ce se va încheia evaluarea făcută de echipele de asistenţi sociali. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here