Bărbatul pe trotinetă care a agresat două tinere în centrul Capitalei a fost prins

Poliția Capitalei a anunțat, joi, că a fost prins bărbatul care a atacat două tinere pe stradă, în centrul Bucureștiului, înțepându-le cu un obiect. Bărbatul a atacat tinerele în timp ce se deplasa pe o trotinetă electrică, iar una dintre ele a ajuns la spital.

„În urma activităților de investigare, desfășurate de polițiștii din Capitală, bărbatul a fost identificat și ulterior depistat în trafic, în comuna Vidra, județul Ilfov. Acesta a fost condus la sediul Serviciului Investigații Criminale, în vederea continuării procedurilor legale”, a transmis joi seară Direcția Generală de Poliție a Municipiului București (DGPMB).

Cele două tinere au fost atacate, miercuri seară, de către un bărbat pe trotinetă, care le-a înțepat în piept, una dintre ele ajungând la spital. Incidentul a avut loc pe stradă, în centrul Capitalei, iar Poliția a început căutarea bărbatului.
Într-un comunicat de presă transmis joi dimineață, Poliția Capitalei informa că miercuri seară, în jurul orei 21:25, polițiștii Secției 1 au fost sesizați, prin apel 112, că o tânără „ar fi fost zgâriată cu un obiect tăietor-înțepător” de către un bărbat care circula pe o trotinetă, incidentul având loc pe o stradă din Sectorul 1.
După aproximativ 10 minute, polițiștii Serviciului de Poliție pentru Centrul Vechi au fost sesizați de o altă femeie că „a fost lovită cu un obiect tăietor-înțepător” de către un bărbat aflat pe o trotinetă pe o stradă din Sectorul 3, preciza Poliția.

Potrivit sursei citate, una dintre femeile atacate a fost transportată la spital.

Poliția Capitalei a mai precizat că cercetările în acest caz sunt făcute de Serviciul de Investigații Criminale, sub supravegherea Parchetului Judecătoriei Sectorului 1, pentru infracțiunile de lovire sau alte violențe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here