„Mama mea sunt eu!” Marian Oprișan s-a autodenunțat! „Eu am mai spus-o și public, mama mea sunt eu! Da? Ca să nu mai avem niciun fel de discuții”, i-a spus Oprișan reporterului Pro TV.

Marian Oprisan, vicepresedinte al PSD, a explicat pentru „Romania, te iubesc” cum a ajuns mama sa sa detina cea mai impresionanta vila din Focsani si sa aiba afaceri cu fostul baron de Constanta, Nicusor Constantinescu.

„Sa tot fie 10-15 ani de cand Marian Oprisan explica lumii intregi ca mama e cea care detine averea familiei. Masinile de lux? Cadou de la mama! Domeniul impresionant? Evident, un dar de la doamna Lucia Gherarde. Altfel, pensionara.

Aceeasi doamnă apare și în declarația de avere a lui Nicușor Constantinescu – fost președinte al Consiliului Județean Constanța, închis în acest moment, alături de Radu Mazăre, Elan Schwartzenberg și Sorin Strutinsky, drept coproprietara unui teren din București”, informează „Romania, te iubesc”.

Marian Oprișan: "Mama mea sunt eu!"

Să tot fie 10-15 ani de când Marian Oprișan explică lumii întregi că mama e cea care detine averea familiei. Mașinile de lux? Cadou de la mama! Domeniul impresionant? Evident, un dar de la doamna Lucia Gherarde. Altfel, pensionară. Aceeași doamnă apare și în declarația de avere a lui Nicușor Constantinescu – fost președinte al Consiliului Județean Constanța, închis în acest moment, alături de Radu Mazăre, Elan Schwartzenberg și Sorin Strutinsky, drept coproprietara unui teren din București. Paula Herlo s-a dus cu treabă la evenimentul "Vrancea Eroică". Și, printre două acorduri nostalgice, care amintesc de eroismul ostașilor căzuți în Primul Război Mondial, l-a întrebat pe Marian Oprișan care e legătura dintre mama domniei sale și cei pomeniți mai sus. PS: apropo, povestea județului Vrancea o vom spune, pe larg, în noul sezon România, te iubesc!

Publicată de ROMANIA, TE IUBESC! pe Luni, 2 septembrie 2019

Întrebat insistent despre cum a ajuns mama sa să aibă astfel de proprietăți și bunuri, Marian Oprișan a răspuns direct: „Mama mea sunt eu”.

„Eu am mai spus-o si public, mama mea sunt eu! Da? Ca sa nu mai avem niciun fel de discutii”, i-a spus Oprișan reporterului Pro TV.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here