Băsescu umblă cu bricheta la cutia cu artificii. Despre Dana Budeanu: „I se pare că-i deşteapta pământului şi e de un ridicol absolut”

Candidatul PMP la Primăria Capitalei Traian Băsescu a comentat miercuri, la Adevărul Live, implicarea Danei Budeanu în campania electorală pentru locale, care a lansat mai multe acuzaţii la adresa candidatului susţinut de USR-PLUS-PNL, Nicuşor Dan, şi elogii pentru Gabriela Firea. „O femeie fără cultură. I se pare că-i deşteapta pământului şi e de un ridicol absolut”, a afirmat Băsescu despre Dana Budeanu.

Întrebat ce părere are despre implicarea Danei Budeanu în campania pentru Gabriela Firea, fostul preşedinte Traian Băsescu a catalogat-o drept „ridicolă”, transmite News.ro.

„O ridicolă. E o femeie fără cultură. I se pare că-i deşteapta pământului şi e de un ridicol absolut. Nu spun că Nicuşor Dan nu a intervenit pentru acel cetăţean care încălcase legea. Dar ajungea dacă se limita la această informaţie. Am văzut-o şi aseară, pur şi simplu fără vocabular. Se vede că e o femeie care nu citeşte. Nu are cuvintele la ea. Se face că gândeşte adânc, dar pare că nu are cu ce”, a explicat Traian Băsescu.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here