Boc, replică dură pentru Orban: „Dacă nu era preşedintele Iohannis, PNL nu era la guvernare”

Primarul Municipiului Cluj-Napoca Emil Boc a declarat că Partidul Naţional Liberal nu intra la guvernare dacă nu era preşedintele Klaus Iohannis şi că actualul lider al partidului nu mai poate să ducă partidul la nivelul următor, argumentând că rolul său a fost important la alegerile europarlamentare şi prezidenţiale.

„Domnul Orban nu mai poate reprezenta viitorul pentru PNL pentru că a pierdut ultimele alegeri. Să fim bine înţeleşi, ultimele alegeri pentru PNL le-a câştigat preşedintele Iohannis, nu domnul Ludovic Orban. Dacă nu era preşedintele Ioahnnis PNL-ul nu era la guvernare. Ca să fim corecţi cu istoria!”, a declarat Boc într-o emisiune la Ziua Live.

Emil Boc crede că actualul preşedinte al PNL nu poate duce partidul mai departe.

„Rolul domnului Orban a fost important în momentele când am câştigat europarlamentarele, apoi cu preşedintele prezidenţialele. Dar benzina domniei sale se aproapie de sfârşit când vorbim de capacitatea de a duce mai departe un partid la nivelul următor”, a precizat Emil Boc.

El a completat că „atunci trebuie să te uiţi la un lider care are capacitatea din mers, din partid, să ducă partidul la nivelul următor. Din punctul acesta de vedere am văzut în actualul premier un om care se dedică şi îşi doreşte să schimbe în bine, îşi asumă schimbările importante, partea asta de vaccinare, de pandemie s-a implicat total”, a mai spus Emil Boc depre premier.

2 COMENTARII

  1. Des cercetat de pădureţi În pat de râu şi-n humă unsă,Împărăţea peste bureţi Crai Crypto, inimă ascunsă sau cum pierderea alegerilor parlamentare a modificat jocul politic din PNL.Dupa un parcurs exceptional , avind in presedintele tarii un aliat de nadejde ,totul s-a stins rapid o data cu neindeplinirea targhetului (singurul partid care nu si-a atins in alegerile parlamentare cota de piata exprimata in sondaje pierzind un procent important dintre alegatorii de o viata ai PNL) obtinind astfel un procent pur si simplu ridicol .Zece la suta dintre votantii PNL nu au mai venit la vot .Nemaifiind cistigatorul alegerilor parlamentare PNL – prin vocea sefului de partid – a renuntat la a mai gestiona institutiile de forta ale statului Roman si nemaivind incotro au cedat politic in fata celor doua partide din coalitie – punindu-l si pe Presedintele tarii intr-o situatie imposibila .Acela a fost momentul rupturii si Presedintele natiunii a trebuit sa regindeaza si sa reconfigureze intreaga scena politica , unde PNL devine un actor secundar fiind in permanenta supus atacurilor din coalitie . Fara interventia presedintelui PNL -Orban era azi in opozitie .Cele doua mari semne de intrebare ce au fost aduse in fata publicului: modalitatea prin care au fost pierdute alegerile parlamentare si cea prin care s-a oferit USR -ului cota de ministere de forta – ne poate duce cu gindul la mai mult decit o simpla neglijenta .Oare cineva a crezut inainte de momentul zero al alegerilor parlamentare ca votantii de suflet ai PNL isi vor reconsidera pozitia si vor oferi votul lor altcuiva din esicherul Dreptei romanesti ? Iaca ca nu a fost asa . Votantii PNL au stat acasa si de aici a inceput bilciul .PSD se erijeaza , pe buna dreptate, in cistigator si doar dorinta presedintelui Iohannis a mai contat in decizia de formare a aliantei cum bine a spus domunul Boc .Cel ce a pierdut alegerile nu mai avea nici un cuvint de spus .Premierul actual – Citu – cumuleaza intreaga forta data de acceptul presedintelui(din postura de fost sef PNL) al sefilor de filiale-(alegerile au loc curind )si al deciziei UE raportata la PNNR . Banii vor sosi curind ) ce impreuna cu stoparea efectelor pandemiei si relaxarea restrictiilor il vor plasa in cistigator absolut al fotoliului de sef PNL.

  2. Bocul asta ,sluga jalnica a turnatorului basescu-alias petrov,are tupeu nu gluma!!A intrat in pnl cu greu,caci in 2014 ,pana nu a pierdut basescu alegerile prezidentiale-udrea era pusa de facon,sa-l apere de puscarie!’-a fost agentul electoral al sau !Asta ,tise ,turcan si roman,imbuibati si oportunisti care si-au gasit portavoce in jalnicul papitoi rares bogdan,NU CONTEAZA in PNL,sunt ZERO BARAT!Mai mult ca sigur vor dezerta dupa congres la pmp,caci pentru udrea au gasit in Cluj ditamai terenul pentru afacerile sale imobiliare!-chiar asa,tovarase boc,cum dai dumneata pe mana terenuri unei puscariase,e mosia dumitale orasul???Iar despre Hava,Bolojan si Sigfried Muresan-numai de bine!!Sunt cu totii in echipa lui Orban demult!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here