Bodyguardul lui Andrew Tate: Unele fete credeau că vor fi următoarea lui soţie

Şeful securităţii lui Andrew Tate a făcut o descriere dispreţuitoare a femeilor care l-au înconjurat pe controversatul influencer, în ciuda unei anchete a poliţiei privind acuzaţiile de agresiune sexuală şi exploatare împotriva sa. Tate neagă toate acuzaţiile. Într-un interviu difuzat în exclusivitate pentru BBC, Bogdan Stancu a declarat că peste 100 de femei au trecut prin complexul lui Tate din Bucureşti, de când acesta şi-a început activitatea acolo, în urmă cu doi ani, relatează News.ro.

Fostul ofiţer de informaţii al poliţiei a declarat că uneori i s-a cerut să scoată fizic femeile din casa lui Tate pentru că erau „prea bete” sau „făceau probleme”, dar că nu a fost folosită niciodată forţa. Andrew Tate şi fratele său Tristan se află în prezent în arest preventiv pentru 30 de zile în România, în timp ce poliţia investighează acuzaţiile de trafic de persoane şi viol. Cazul a scos în evidenţă atitudinile din interiorul casei lor din Bucureşti şi modul în care erau tratate femeile acolo.

Stancu spune că persoana publică a şefului său este opusul caracterului său real. Dar propriile sale opinii despre modelele, prietenele şi celelalte femei din casa Tate sunt revelatoare.

Majoritatea femeilor care au petrecut timp cu fraţii în complexul lor aveau sub 25 de ani, a spus el, iar cheltuielile lor erau plătite de Andrew Tate. „Unele dintre fete au înţeles greşit realitatea şi au crezut că [vor fi] următoarea lui soţie”, mi-a spus dl Stancu. „Când şi-au dat seama de realitate, este uşor să se transforme din prieten în duşman şi să facă o declaraţie la poliţie”.

Lipsa de încredere a lui Bogdan Stancu în femeile care îl acuză pe Andrew Tate contrastează puternic cu loialitatea pe care o simte faţă de angajatorul său. „Nu mă îndoiesc niciodată de Andrew”, mi-a spus el. Şi, ca unul dintre cei mai înalţi angajaţi ai milionarului, explicaţia sa pentru a se îndoi de mărturiile acuzatorilor dlui Tate este la fel de izbitoare. „Sunt tineri şi proşti”, a spus el. Dar, a adăugat el, a fost corect ca poliţia să investigheze aceste acuzaţii grave şi că, dacă fraţii Tate vor fi în cele din urmă acuzaţi şi condamnaţi, trebuie să plătească pentru crimele lor.

El a oferit, de asemenea, o privire asupra anxietăţilor private ale lui Andrew Tate, spunând că şeful său credea că „cineva a vrut să-i facă rău”. Nu era clar de unde credea Tate că venea ameninţarea, a spus el. Întrebat dacă aceste îngrijorări se ridică la paranoia, şeful securităţii a spus: „Nu aş spune „paranoic”, dar poate ceva asemănător”. A vrut să aibă o viaţă normală şi nu a putut – poate că este normal să fie puţin mai paranoic”. Stancu a spus că starul reţelelor de socializare putea fi, de asemenea, impulsiv în timpul călătoriilor în străinătate, schimbându-şi programul la prima ocazie şi zburând spre diferite destinaţii la un moment dat.

„Echipa de securitate a rămas în interiorul hotelului, cu bagajele încuiate şi fără să ne schimbăm hainele”, a spus el, „pentru că ştiam că se poate întâmpla orice”. Şi a confirmat, de asemenea, că atât domnul Tate, cât şi fratele său Tristan aveau mai mulţi copii care locuiau în România, spunând că uneori mergeau să îi viziteze. Anchetatorii şi-au lărgit cercetările.

Noi percheziții în dosarul fraţilor Tate

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here