NEWS ALERT Incendiu la Sun Plaza. ISU a evacuat mall-ul. Șase victime transportate la spital. Trei autoturisme, arse

Foto: ISU București

Un incendiu s-a produs în parcarea de la Sun Plaza, la nivelul -2, care a degajat foarte mult fum și în incinta mall-ului. Echipele de salvare au evacuat oamenii din clădire, iar șase persoane au fost transportate la spital, informează ISU București. Incendiul a fost lichidat. Trei autoturisme au fost arse.

UPDATE: În total, au fost șase victime: patru cu expunere la fum, un atac de panica și o victimă cu durere toracică. Autoritățile au permis accesul la parter și -1, pentru preluarea autoturismelor.

UPDATE: În total, patru persoane cu expunere la fum au fost transportate la Spitalul Clinic de Urgență „Bagdasar-Arseni”, informează pompierii.

UPDATE: Persoanele care sunt evacuate așteaptă permisiunea echipajelor de intervenție pentru acces în parcare, în vederea recuperării autoturismelor.

„Acțiunile de evacuare a fumului sunt în desfășurare și se va permite accesul doar după ce vor fi îndeplinite condițiile de siguranță”, mai transmite ISU.

UPDATE: Două persoane au fost expuse la fum. Una din ele va fi transportata la spital, a anunțat ISU.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență București a intervenit cu detașamentul special de salvatori. Incendiul a fost lichidat la scurt timp după, informează ISU.

„Evacuarea s-a realizat în mod coordonat, cu forțele ISU, poliție, jandarmerie și ale obiectivului. Totodată sunt transmise mesaje vocale de evacuare prin intermediul difuzoarelor”, mai informează ISU.

Foto: ISU București
Foro: ISU București
Foto: ISU București
Foto: ISU București
Foto: ISU București
Foto: ISU București
Foto: ISU București
Foto: ISU București

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here