Campioanele României, ridiculizate de doctoriţa Groşan: Halep – „penibilă”, Gabriela Szabo – „o speriată”

Până să se numere printre „vedetele” ridicate de valul Covid, medicul Flavia Groșan s-a agăţat, în diverse postări pe Facebook, de vedete deja consacrare, precum Simona Halep şi Gabriela Szabo.

Cele două campioane au devenit, în noiembrie 2020, ţinta Flaviei Groşan pentru niciun alt motiv aparent decât acela că iau în serios pandemia de coronavirus şi fac cunoscut acest lucru în spaţiul public.

Halep a intrat în colimatorul doctoriţei de la Oradea în mai multe rânduri: atunci când a anunţat, pe Facebook, că are Covid, dar şi atunci când s-a fotografiat cu echipa medicală care a tratat-o după infecţia cu Sars-CoV-2.

Cu Gabriela Szabo, a fost la fel de acidă: „Altă speriată de COVID pozitiv”.

Promovată de Antena 3 şi îmbrăţişată de Mihai Gâdea, Flavia Groşan a fost audiată recent de Colegiul Medicilor Bihor, dar rezultatul a fost încurajator pentru doctoriţa care, anterior, lăsase să se înţeleagă faptul că tratamentul primit de bolnavii de Covid în spitale le pune în pericol vieţile. „A fost o discuţie amiabilă, cu doamna doctor, în care dânsa şi-a exprimat dragostea faţă de pacienţi, empatia faţă de ei. Noi ştim că există o simpatie foarte mare în rândul tuturor pacienţilor pe care domnia sa i-a tratat. (…) Doamna doctor a fost foarte elegantă, a venit cu doamna avocat, deşi nu era nevoie, pentru că a fost o discuţie”, a declarat, zilele trecute, Carmen Pantiş, şefa Colegiului Medicilor Bihor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here