Colegiul Medicilor, „fermecat” de doctoriţa care a denigrat spitalele pentru tratamentul anti-Covid: „A fost foarte elegantă”

Sursa: Facebook

Preşedinta Colegiului Medicilor Bihor, dr. Carmen Pantiş, a anunţat, luni, după audierea doctoriţei Flavia Groşan, că aceasta din urmă nu va fi sancţionată nici măcar pentru declaraţiile în care lăsa să se înţeleagă că tratamentul anti-Covid din spitale ar omorî, de fapt, pacienţii, transmite EBihoreanul

Potrivit şefei filialei judeţene a Colegiului Medicilor, audierea a fost făcută de Comisia de etică şi deontologie medicală, nefiind însă vorba de o anchetă, ci despre „o discuţie amiabilă”: „A fost o discuţie amiabilă, cu doamna doctor, în care dânsa şi-a exprimat dragostea faţă de pacienţi, empatia faţă de ei. Noi ştim că există o simpatie foarte mare în rândul tuturor pacienţilor pe care domnia sa i-a tratat. Am dorit să precizez că este vorba despre încălcarea articolelor 10 şi 22, din codul de deontoogie profesională, legat de denigrarea unor colegi şi de afirmarea în spaţiilor public a succesului unor protocoale de tratament care nu au fost confirmate prin studii ştiinţifice”.

Potrivit EBihoreanul, întrebată dacă simpatia de care se bucură printre pacienţi e suficientă pentru nesancţionarea Flaviei Groşan, şefa Colegiului Medicilor nu a oferit un răspuns convingător. „Doamna doctor a fost foarte elegantă, a venit cu doamna avocat, deşi nu era nevoie, pentru că a fost o discuţie”, a mai declarat Carmen Pantiş, care a completat că „empatia doamnei doctor Groşan faţă de pacienţii ei este deosebită”.

Articolul integral – AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here